1n, Mynderup, Vrejlev, pr. 05-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1n, Mynderup, Vrejlev

Adresse

Mynderupvej 45
9760 Vrå

Beboelsesejendom ved Vrå.

Tinglyst areal 3.979 m², heraf vej 0 m².

Beboelsesejendom beliggende udenfor Poulstrup i nærheden af Vrå. Ejendommen består af i alt 4 bygninger (fritliggende enfamilieshus (parcelhus) og yderligere 3 bygninger). I henhold til BBR er bygningerne opført i 2014.

Ejendommen er i henhold til tingbogen beliggende på en grund på 3.979 m². I henhold til BBR er der en byggesag på ejendommen, idet 3 bygninger ikke er korrekt afsluttet, da der mangler erklæring vedrørende teknisk dokumentation.

Beboelsesdelen indeholder entré, teknikrum, badeværelse med bruseniche i rund halvmur og væghængt toilet, stue/hall med adgang til 1. sal via simpel trappe/trappestige, 2 værelser i stueplan, opholdsrum på 1. salen med stort ovenlysvindue, toilet med sanitet i sort granit/komposit, Hansa armatur, låger i mørkt trælook med rustfrie stålgreb, håndklædetørrer og forberedelse til armatur, værelse på 1. salen med udgang til lille terrasse med vindafskærmning i glas og med adgang til yderligere 1 rum uden vinduer, der f.eks. kan benyttes til walk-in-closet. Generelt er beboelsesdelen indrettet med sandfarvede/rektangulære klinker eller med lyse trægulve, hvide gipsvægge, hvide dørkarme, hvide fyldningsdøre, hvide plastvinduer og med troldtekt lofter.

Ejendommen mangler en del færdiggørelse, idet der ikke er noget køkken eller hårde hvidevarer, ligesom især badeværelserne og teknikrum mangler en del færdiggørelse. I stue/hall har der været et indbrud, hvorved en del af glaspartiet er ødelagt. Der er opsat plade i krydsfiner, for at afdække dette.

Udvendig er ejendommen beklædt med sortmalet træ. Vinduerne er i sort plast, og der er zinktagrender, samt zinkbeklædte vinduespartier på 1. salen. Ifølge BBR er taget beklædt med tagpap.

Udover beboelsesdelen forefindes 3 bygninger på ejendommen:

Bygning nr. 2 er ifølge BBR opført i 2014, og betegnes som et udhus med et bebygget areal i henhold til BBR på 110 m². Bygningen er med indbygget carport med plads til 2 biler. Gulvbelægningen er i cement, og med hvide vægge og hvide lofter. Udhuset er også med sortmalet træbeklædning og tagpap. I forlængelse af bygningen er der opført en stor hundegård.

Bygning nr. 3 er ifølge BBR opført i 2014, og betegnes også som et udhus med et bebygget areal i henhold til BBR på 74 m², og med en tagetage ifølge BBR på 48 m². Denne bygning er også med sortmalet træbeklædning og tagpap.

Bygning nr. 4. er ifølge BBR opført i 2014, og betegnes også som et udhus med et bebygget areal i henhold til BBR på 24 m². Bygningen anvendes som brændeskur i den ene halvdel, og som skur med opbevaring af haveredskaber og lig. i den anden halvdel.

I henhold til BBR er der på ejendommen registreret en olietank på 1.225 liter etableret i år 2006. Ejendommen er beliggende i landzone, og er omfattet af en kommuneplan, som kan rekvireres hos Hjørring Kommune.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6713

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 71300, heraf grundværdi kr. 1250000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Kjartan Theil Valnert

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nord Capital ApS v/advokat Lars Østerstrand Mikkelsen
HjulmandKaptain
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Auktionsbekendtgører

HjulmandKaptain

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-10-02 kl. 09:00
Retten i Hjørring

Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


HjulmandKaptain

Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6713

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS-AUKT 74/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.