93a, Nr. Broby by, Nr. Broby, pr. 05-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

93a, Nr. Broby by, Nr. Broby

Adresse

Pilevej 1
5672 Broby

Ejendommen matr. nr. 93 a Nr. Broby by, Nr. Broby, beliggende Pilevej 1, 5672 Broby, med et tinglyst areal på 17.333 m², heraf vej 0 m² og en ejendomsværdi pr. 01.10.2018 på kr. 1.700.000, heraf grundværdi kr. 307.400, er en fritliggende ejendom, der ifølge BBR-meddelelsen, beskrevet under bygnings nr. 5, en i 2014 opført ejendom (parcelhus), med ydervægge af træ og tagdækning med cementsten og har et bebygget areal på 144 m², indbygget udhus på 13 m² og udnytte tagetageareal på 116 m², samlet boligarealet er 247 m², og herudover angivet i BBR-meddelelsen yderligere bygninger, carport m.v., men de sås i forbindelse med besigtigelsesforretningen ikke længere at være på grunden og må derfor være nedrevet, uden at det er oplyst overfor kommunen/BBR-meddelelsen.

Ejendommen opvarmes med mineralske olieprodukter og tanken er placeret indendørs, jf. BBR-meddelelsen, vandforsyning sker fra privat alment vandforsyningsanlæg og afløb er et minirenseanlæg med udledning til markdræn. Tidligere etableret drikkevandsbrønd skal sløjfes, jf. BBR-meddelelsen.

Ejendommen kan i øvrigt beskrives som følger:

Som nævnt en bygning opført i træ og med cementtagsten. Bygningen er omgivet af en træterrasse. I stueplan forefandtes større flisebelagt entré. Ligeledes i stueetagen er det et stort badeværelse, hvor der er en brusekabine samt et spabad og toilet. Der er nedhængt loft i badeværelset og med indbyggede spots. Fliserne i badeværelset er de samme som i entréen.

Via åben forbindelse fra entréen kommer man til stuen, hvor der er udgang til terrasse og med udsigt til åbne arealer. Endvidere et køkken/alrum, hvor der blev forefundet et stort køle/frys af mrk. LG, komfur af mrk. Voss. Køkkenelementerne er hvide og med stålhåndtag og med en brun træplade. Der er fra køkkenet udgang til terrassen. Bagerst i stuen er der et mindre værelse.

Fra entréen er der via en trætrappe, der er tæppebelagt, adgang til 1. salen. Der er dør for enden af trappen og 1. salen består af et stort rum, hvor fra skabes adgang til de på 1. salen beroende værelser. 1. salen bærer visse steder præg af at være under renovering. Der blev forefundet i alt 3 værelser, alle med lidt skrå vægge og navnlig et af værelserne fremstod i forbindelse med besigtigelsen som ”ufærdigt”.

Som nævnt ovenfor er det rekvirentens opfattelse og også noget der blev bekræftet af lejeren i forbindelse med besigtigelsen, at de på BBR-meddelelsen medtagne yderligere bygninger relateret til carport og andre bygninger aktuelt ikke længere forefindes.

Efter det oplyste er stueetagen udlejet og udlejers kæreste blev antruffet i forbindelse med besigtigelsen. Han oplyste at der dels ikke beror en lejekontrakt, at der var betalt et depositum på kr. 30.000 (der var dog ingen kvittering) og at der betales en månedlig husleje, alt incl., andragende kr. 6.000. Rekvirenten har skrevet til lejer med anmodning om at fremadrettet leje indbetales til rekvirenten og gjort opmærksom på, at det er den eneste betalingsform der har en frigørende virkning.

Der gøres opmærksom på, at 1. salen ikke er udlejet.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis, BBR-meddelelsen, hvorfor hverken rekvirent eller fogedret kan indestå for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 307400, heraf grundværdi kr. 1700000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Thomas Monberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-26 kl. 09:45
Retten i Svendborg
Mødelokale 15
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Svendborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske onsdag den 19.09.2019 kl. 15.00 efter forudgående tilmelding til sekretær Maibrit Runge på e-mail: mr@homannlaw.dk senest mandag den 17.09.2019 før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 7-145/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.