63, Branderup Ejerlav, Branderup, pr. 06-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

63, Branderup Ejerlav, Branderup

Adresse

Smedegade 19
6535 Branderup J

Tinglyst areal 2.048 m², heraf vej 0 m².

I henhold til egen ikke-sagkyndig besigtigelse den 15.08.2019 samt BBR-meddelelse. Ved besigtigelsen var ejeren, Denise Larsen, til stede.

Ejendommen matr. nr. 63 Branderup Ejerlav, Branderup, beliggende Smedegade 19, Roost, 6535 Branderup J, har ifølge tingbogen et grundareal på 2.048 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er en nedlagt landbrugsejendom, der ifølge BBR består af :

Stuehus opført i 1850 i røde mursten, tækket med skifereternit. Der er sket om-/tilbygning i 2001. Ifølge BBR-meddelelse udgør ejendommens bebyggede areal 178 m², og ejendommens samlede boligareal 178 m². Udhus/stald opført i 1958 på 37 m², opført i 1958 i mursten med bølge- eller skifereternit. Udhus/lade opført i 1958 på 30 m², opført i 1959 i mursten med tagpap. Carport opført i 1958 i metalplader både på ydervæg og tag.

Indgang i stuehuset sker ad hoveddøren til en fordelingsgang med brusebadeværelse af ældre dato til højre med hvide klinker på væg og gulv samt toiletmøbel med håndvask. Til venstre adgang til stue med gulvtæppe og fritlagte malede bjælker. I den ene ende af stuen er der udgang til flisebelagt terrasse og haven fra glaskarnap, og i den anden ende er der udgang til overdækket terrasse/udestue.

Fra stuen er der adgang til køkken med klikgulv og bjælkelofter. Køkkenelementerne er ifølge oplysning fra ejeren fra HTH med hvidevarer: komfur mrk. Siemens, emhætte mrk. ukendt, opvaskemaskine mrk. Beko, køle-/fryseskab mrk. ukendt. Fra køkkenet er der forbindelse med bryggers med klinkegulv og hvidmalede glasvævsvægge med indbygget skab samt vaskemaskine mrk. Hotpoint Ariston og tørretumbler mrk. Whirlpool.

Fra bryggerset er til direkte adgang til et børneværelse med gulvtæppe samt adgang til værelsesfløj, der indeholder fordelingsgang med klinkegulv og indbygget skab. Fra gangen er der adgang til et værelse med gulvtæppe, soveværelse med indbyggede skabe samt et badeværelse med bruser, sort klinkegulv og listelofter.

Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløb sker mekanisk med udledning til markdræn (tilladelse foreligger). Der opvarmes med centralvarme med 2 fyringsenheder samt fast brændsel.

Ejendommen er beliggende i landzone.

OBS: Det bemærkes, at BBR-oplysninger stemmer ikke overens med de faktiske forhold.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6667

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 49700, heraf grundværdi kr. 790000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Michael Ørbæk Larsen, Denise Ørbæk Larsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Niels Anker Michaelsen
Trolle Advokatpartnerselskab
Vesterballevej 25
7000 Fredericia

Auktionsbekendtgører

Trolle Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-23 kl. 09:00
Retten i Sønderborg
Retssal 8
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Trolle Advokatpartnerselskab

Vesterballevej 25
7000 Fredericia

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6667

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 6-156/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.