26 b, Sønderbro by, Magleby, pr. 06-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

26 b, Sønderbro by, Magleby

Adresse

Munkegårdevej 9
5935 Bagenkop

Tinglyst areal 578 m², heraf vej 85 m².

Ejendommen er beliggende på Sydlangeland i landzone og i landlige omgivelser. Der er ca. 5 min. kørsel til havnebyen Bagenkop.

Huset fremstår med pudsede facader og betontegl som tagbelægning. Vinduerne er sprossede termovinduer fra 2006.

Huset er i stueetagen indrettet med: Entré med klinkegulv og trappe til 1. sal. Opholdsstue med laminatgulv. Spisestue med laminatgulv (rød) og listeloft, der hænger. Spisekøkken med klinkegulv og el-gulvvarme og med ældre men pæne elementer. Mellem-/baggang med vaskemaskine og udgang til vestvendt gårdhave og haveanlæg. Badeværelse med blå fliser på vægge og mosaik som gulvbelægning samt med bruseafdeling.

1. sal indeholder stor repos/stue med udgang til anlagt terrasse på ca. 25 m² (over bagindgang og badeværelse). Stort soveværelse.

Fra haveanlægget er der adgang til lille udhus med varmtvandsbeholder og opgang til terrassen i 1. sals højde.

Der var i huset på besigtigelsestidspunktet følgende hårde hvidevarer: Keramisk komfur, ældre Gorenje emfang, Miele opvaskemaskine, Voss ovn, Electrolux køle-/fryseskab, Zanussi vaskemaskine. Opvarmning sker med varmluftspumpe samt el.

Ejendommen fremstår i almindelig god vedligeholdelsesstand. Der vurderes i mindre omfang at være ulovlige elinstallationer i opholdsstue og soveværelse på 1. sal.

Adgang til ejendommen sker via ca. 250 m markvej, hvor denne ejendom ligger næstsidst. Der må forventes omkostninger til deltagelse i vedligeholdelses af vejen.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Ejendommen er beliggende i et område med drikkevandsinteresser.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en elinstallationsrapport med udløbsdato 09.10.2016 og energimærke, der er gyldigt til 10.10.2025. Materialet er vedlagt salgsopstillingen. Rekvirenten gør udtrykkeligt opmærksom på, at materialet alene er udtryk for de sagkyndiges vurdering af ejendommens tilstand på tidspunktet for deres besigtigelse heraf. Der kan ikke tegnes ejerskifteforsikring på ejendomme i forbindelse med salg på tvangsauktion. Interesserede auktionskøbere henvises til at besigtige ejendommen efter nærmere aftale med rekvirenten for at konstatere den aktuelle vedligeholdelsesstand, herunder om nogle af de i materialet nævnte forhold/forslag eventuelt er udbedret henholdsvist gennemført.

Iflg. BBR:
Oplysninger om bygninger:
Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamilieshus (parcelhus). Beliggenhed (kvalitet): Sikker Opførelsesår: 1908. Til-/ombygningsår: 1975. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Cementsten. Bebygget areal 88 m². Samlet bygningsareal 88 m². Samlet tagetageareal 51 m². Heraf udnyttet tagetage 51 m². Samlet boligareal 139 m². Antal værelser: 5. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Energioplysninger: Varmeinstallation: Elovne, elpaneler. Opvarmningsmiddel: Elektricitet.

Bygningsnr.: 2
Udhus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker Opførelsesår: 1908. Bebygget areal: 7 m².

Oplysninger om grunde:
Vand & afløb: Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg (tidligere offentligt). Afløbsforhold: Mekanisk rensning med privat udledn. dir. til vandløb, sø eller hav.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 32800, heraf grundværdi kr. 440000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jette Esther Meile

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-10-09 kl. 10:15
Retten i Svendborg
Mødelokale 15
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Svendborg

Rekvirering af salgsopstilling


Heidi Højbjerg
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion var kr. 180.000. Salgsopstilling kan ses på itvang.dk

Retskreds

AS 7-124/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.