6ar, Gug by, Sdr. Tranders, pr. 07-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6ar, Gug by, Sdr. Tranders

Adresse

Ulshøjsvej 27
9210 Aalborg SØ

Tinglyst areal 1.055 m², heraf vej 0 m².

Ejendommens tinglyste areal er 1.055 m², heraf vej 0 m². Boligens bebyggede areal, det samlede bygningsareal og boligarealet er ifølge BBR på 156 m².

Ejendommen er opført i år 1960 i letbeton og med fibercement tag. Ejendommen er i forskudt plan. På grunden er der også opført en carport, værksted samt skur/udhus. Ejendommen er med nyere hvide trævinduer.

Ejendommen er indrettet med entré: med grå klinker, tapetserede vægge og træloft. Herfra er der adgang til stuen, hvorfra der straks er adgang til soveværelse og badeværelse.

Soveværelset: er indrettet med trægulv, træloft, tapetserede vægge, vindueskarme af træ og indbygget skab med skydelåger.

Badeværelset: er indrettet med sorte klinker, lyse pudsede vægge, træloft, lyst skabsarrangement med mørk bordplade og bruseniche.

Stuen: er indrettet med trægulv, træloft, tapetserede vægge, brændeovn og stort vinduesparti med udgang til ældre havestue. Fra stuen er der via trappe adgang til køkken/alrum, som ligger i forskudt plan.

Havestuen: er indrettet med træbrædder og glas fra loft til gulv. Havestuen er ikke registreret i BBR.

Køkken/alrum: er indrettet med trægulv, træloft, tapetserede vægge, kogeø, lyst brunt skabsarrangement, træbordplade og kogeø. I køkkenet er træloftet sænket og med spots.

Fra køkken/alrummet er der udgang til terrasse og adgang til to værelser samt bryggers. Følgende hårde hvidevarer forefandtes i forbindelse med besigtigelsen: indbygget opvaskemaskine af mærket Whirlpool, indbygget skabsfryser af ukendt mærke, indbygget ovn af mærket Ikea, indbygget køleskab af mærket Whirlpool samt emhætte af mærket Ikea/Whirlpool.

Værelse 1: er med tapetserede vægge, dog 1 væg beklædt med træ, blåt væg til væg gulvtæppe, træloft og vindueskarm af træ.

Værelse 2: er indrettet med sort væg til væg gulvtæppe, træloft, tapetserede vægge og vindueskarm af træ.

Bryggers: er indrettet med lyse klinker og træloft. Herfra er der adgang til badeværelse samt udgang til haven.

Badeværelse: er indrettet med hvide klinker, vægge delvist beklædt med lyse fliser og tapet samt gipsloft. Følgende hårde hvidevarer forefandtes i forbindelse med besigtigelsen: Vaskemaskine af mærket Whirlpool og tørretumbler af mærket Hoover.

Nederst på grunden ud mod vejen findes en overdækket carport. Herfra er der adgang til værksted, indrettet med betongulv og træloft (gammel garage) og til et skur/udhus, indrettet med flisebelægning og lyse bølgeplader på taget, som i carporten.

Ejendommen er fælles kloakeret. Der er planlagt ændring til separat kloakering. Ifølge ejendomsdatarapporten er ikrafttrædelse planlagt til 2065. Ejendommen er beliggende i område med forsyningsforbud mod el.

Der vedlægges tilstandsrapport, eleftersynsrapport samt energimærkning til salgsopstillingen. Det bemærkes, at rapporterne vedlægges til orientering og der ikke kan støttes ret på dem, og der kan ikke tegnes ejerskifteforsikring på baggrund af dem.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 524600, heraf grundværdi kr. 1500000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jimmy Christensen og Ilse Christensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o HjulmandKaptain Advokatpartnerselskab
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Auktionsbekendtgører

Retten i Aalborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-24 kl. 10:20
Retten i Aalborg
Fogedretten
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Lars Østerstrand Mikkelsen
HjulmandKaptain
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Lars Østerstrand Mikkelsen
HjulmandKaptain Advokatpartnerselskab
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 16-177/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.