80gz, Aalborg Markjorder, pr. 07-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

80gz, Aalborg Markjorder

Adresse

Mølleparkvej 7
9000 Aalborg

Tinglyst areal 366 m², heraf vej 0 m².

Mindre byhus, opført i hvidpudsede mursten og med eternittag, og sammenbygget med naboejendommen til den ene side. Gunstig beliggenhed lige over for sygehus og tæt på Hobrovej.

Ejendommen er indrettet med pizzeria i stueetagen og tilhørende lager i kælderen.

Førstesalen er indrettet med en beboelseslejlighed bestående af køkkenalrum, toilet/bad, to værelser og en udnyttet tagetage.

Nyere termoruder. Der er etableret en stor glasudestue/indgangsparti mod vejen samt en mindre terrasse i gadeniveau, hvor der er udendørs borde.

I gården bag ejendommen er der opført en garage med to porte. Der er i forlængelse af garagen disponible rum, der er indrettet med en gang, to rum og et toilet/bad.

Pizzeriaet er i drift. Øjeblikkelig lejer formodes at være Tony’s Pizza IVS, CVR-nr. 39433613, stiftet 01.07.2018.

1. salen af ejendommen bebos, så vidt det kan konstateres, blandt andet af ejendommens ejer og af den formodede lejers direktør, Amal Youssef Yassine.

Det er ikke over for rekvirenten oplyst, om indretningen af erhvervslokalerne er gennemført af ejer eller lejer. Lejevilkårene og aktuel lejers/brugers præcise identitet er ikke oplyst over for rekvirenten, ligesom der ikke er oplyst om evt. depositum/forudbetalt leje. Lejer har ikke reageret på påkrav fra rekvirenten om indbetaling af husleje.

Stueetagen er indrettet med betjeningsareal med siddepladser, hvorfra der er adgang til endnu et lokale med siddepladser. Begge lokaler er med mørke gulve, spot i lofterne og delvis fliser/tapet på væggene. Ved siddepladserne er der to køleskabe. Der er adgang til kældertrappen, hvor kundetoiletterne befinder sig. I kælderen er der tre disponible rum.

Alle tre rum er med fliser på gulvene og to rum med fliser på væggene. I kælderen er der installeret dejmaskine, ovn, fryser, køleskab, rullemaskine, to vaskemaskiner og to tørretumblere.

Køkkenet i stueetagen er indrettet med salatbar, pizzaovn af mærket Sveba Dahlen, anretterbord, Siemens køleskab, frituresteger, stegeplade, grillplade, gasblus, to store kølediske, mindre trefløjskøleskab og stort køleskab med glaslåge. I forbindelse med køkkenet er der et mindre lokale, hvor der er installeret vask og opvaskemaskine.

Beboelseslejligheden på første sal er indrettet med køkkenalrum med linoleumsgulv, tapet på væggene og træloft. Køkkenet er med sorte fronter. I køkkenet er der installeret køle-/fryseskab af mærket Hotpoint Ariston, kogeplade fra Bosch, ovn fra Gorenje og en emhætte fra Siemens.

Værelserne har begge hvide gipslofter og indbyggede skabe. Det ene værelse er med gulvtæppe, og det andet med trægulv. Toilet/bad er med brusekabine, toilet og skabe og fliser på gulv og vægge.

Trappen til den udnyttede tagetage er af træ. Tagetagen er med skråvægge. Der er laminatgulv og væv på vægge/loft. I tagetagen er der et større glasparti med dør. Der er særskilt indgang til lejligheden fra gården.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold. Det er ikke konstateret, om hårde hvidevarer er i brugbar stand.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 629600, heraf grundværdi kr. 2000000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mohammad Abou-Sabha

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Jakob Stilling
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Jakob Stilling

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-24 kl. 13:20
Retten i Aalborg
Retssal 3
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Jakob Stilling, Njord Law Firm
jst@njordlaw.com
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Rekvirenten, Retten i Aalborg, Fogedretten, www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Jakob Stilling
jst@njordlaw.com
Pilestræde 58
1112 København K

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 16-175/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.