22d, Revninge by, Revninge, pr. 07-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

22d, Revninge by, Revninge

Adresse

Søvangsvej 15
5300 Kerteminde

Tinglyst areal 1.524 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamilieshus.

Oplysninger ifølge BBR: Bygning 1: Opført i 1959. Til-/ombygget i 1973. Bebygget areal 120 m², samlet boligareal 210 m², heraf 90 m² udnyttet tagetage. Bygning 2: Udhus, opførelsesår ukendt. Bebygget areal 34 m².

Der er uoverensstemmelse vedrørende det anførte samlede boligareal i BBR for så lidt angår bygning 1, idet ejendommen ved besigtigelsen skønnes større end det i BBR anførte. Ifølge oplysninger fra ejer er der i 2017 lavet en tilbygning i 2 plan, hvorfor stueetage og 1. sal hver må regnes for 45 m² større end det oplyste i BBR-meddelelse.

Ejendommen er opført i hvidmalede mursten med tag af brune glaserede cementsten. Tilbygning er med samme tagsten og ydermure delvist beklædt med naturskifer, som ved besigtigelsen ikke er færdigmonteret. Taget er ikke færdiglagt, og ifølge oplysninger fra ejer verserer der en retssag mht. tagarbejdet. Store dele af taget er dækket til med presenning.

Ejendommen indeholder entré med indbyggede skabe med skydelåger fra gulv til loft. Der er fra entreen adgang til kontor, køkkenalrum og soveværelse.

Soveværelse har terrassedør med udgang til have samt adgang til badeværelse.

Badeværelse er med 2 Axor håndvaske, fritstående Axor badekar, gulv til loft vindue med udsigt til haven, 2 brusenicher afskærmet med glasvægge, grå betonfliser på gulv samt i brusenicher. På den ene væg i badeværelset ses installationer klargjort til væghængt toilet.

Fra køkkenalrum er der udgang til have, adgang til værelse og badeværelse. Flere vægge i entré samt køkkenalrum er rå murstensvægge.

Badeværelse er med grå betonfliser på gulv samt i bruseniche, væghængt toilet, hvide elementer og glasvæg ved bruseniche.

Køkkenalrum er i åben forbindelse med opholdsstue. Opholdsstue har et stort vinduesparti mod haven, pudset og hvidmalet skorsten med indbygget pejseindsats samt trappehul til 1. sal. Under besigtigelsen var trappe til 1. sal afmonteret og lå på gulvet i køkkenalrummet.

Ifølge oplysninger fra ejer har der tidligere været en vandskade på ejendommen, hvorfor trappe er afmonteret. Køkken er med hvide elementer, betonbordplader, integreret køleskab mrk. Siemens, emhætte mrk. Elica, indbygget kogeplade mrk. Siemens, integreret opvaskemaskine mrk. ukendt, indbygget ovn samt indbygget dampovn mrk. Siemens og indbygget kaffemaskine mrk. Siemens.

Fra køkken er der nedgang til kælder, hvor trappe er afskærmet med glas. Under besigtigelsen skønnes det, at bordpladerne i køkkenet buer og har løftet sig fra elementerne. Sokkel på køkkenelementer mangler. Fra køkken er der via terrassedør nedgang til haven.

Overalt i stueetagen er der støbte New Yorker-betongulve, hvidmalede vægge samt hvide gipslofter med spots, hvor intet andet er nævnt. Ifølge oplysninger fra ejer er der gulvvarme i hele stueetagen.

1. salen indeholder fire værelser, repos, tekøkken samt badeværelse. Fra repos, der har kig til stueetagen, er der adgang til to værelser, tekøkken og badeværelse. Hul til stueetage er ikke afskærmet.

Fra de to værelser er der adgang til altaner, som ikke er afskærmet.

Badeværelse er med hvidt element, lys håndvask, mørkegrå betonklinker ved bruseniche samt på gulv og med glasvæg ved bruseniche.

Tekøkken er med grå laminatbordplade, lysegrå elementer, opvaskemaskine mrk. ukendt samt loft til kip.

Fra køkken er der adgang til to værelser. Det ene værelse er med udgang til altan via terrassedør. Altan er uden afskærmning. Det andet værelse er med loft til kip, stort vinduesparti mod haven og med udgang til overdækket altan, som ikke er afskærmet.

Overalt på 1. salen er der trægulve, hvidmalede vægge samt hvidmalede lofter, hvor intet andet er nævnt.

Kælder indeholder 2 rum med betongulve og pudsede vægge. Det ene rum er med hvide elementer, træbordplade, tørretumbler mrk. Aeg samt to vaskemaskiner mrk. Aeg. Ifølge oplysninger fra ejer har der været vandskade i kælderen, som ikke er udbedret. Det bemærkes, at der ved besigtigelsen var vand på gulvet i det ene hjørne af vaskerummet.

Bygningen opvarmes ifølge BBR med centralvarme fra eget anlæg, men ifølge ejer opvarmes ejendommen med fjernvarme. Supplerende varmekilde er pejs med indsats.

Bygning 2, udhus opført i sortmalet træ med skydeport ligeledes udført i sortmalet træ. Udhus er ikke besigtiget. Ifølge oplysninger fra ejer er der i øjeblikket rotter i udhuset, som kommunen har igangsat bekæmpelse af.

Jf. Ejendomsdatarapport af 15.08.2019 er der en igangværende byggesag på ejendommen. Nærmere oplysninger om byggesag2016-BOM-0084 fremskaffes til auktionen.

Til ejendommen hører en anlagt have med drivhus, græs og træer. Ejendommen ligger for enden af lukket vænge med udsigt til marker.

Ejendommen fremstår under renovering. Yderligere renovering må påregnes.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke fagkyndig besigtigelse foretaget den 23.08.2019. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6821

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 433900, heraf grundværdi kr. 1800000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Erik Prüsse, Tina Fløe

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S v/advokat Emmi Warming
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-10-01 kl. 09:00
Retten i Odense
Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6821

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 237/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.