9i, Ovtrup by, Ovtrup, pr. 07-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

9i, Ovtrup by, Ovtrup

Adresse

Hedevej 1
7960 Karby

Tinglyst areal 17.300 m², heraf vej 0 m².

Bygning 1 i BBR-meddelelsen var et enfamilieshus, som er brændt ned og efterfølgende nedrevet. I stedet for er der opført et nyt enfamilieshus, som ifølge bygningstegningerne har et bygningsareal på 151 m².

Det nye Eurodan hus er et vinkelhus i røde mursten samt sorte betontagsten. Vinduerne er sorte træ-/aluvinduer. Huset er taget i brug, men der mangler enkelte udbedringsarbejder samt færdiggørelse af fliseterrassen. Til ejendommen hører hestefolde, udlagt i græs og et udhus med hestebokse, lade m.v.

Bygning 2 er et udhus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1903. Ydervæggene er i røde mursten og tagdækningen er blandede pandepladetage. Bebygget areal udgør 234 m², jf. BBR-meddelelsen.

Beboelse indeholder baggang med vaskemaskine, tørretumbler, skydedørsskabe med vand/luft varme-pumpeanlæg og gulvvarmeinstallation, entré, gæstebadeværelse med bruseniche, køkken/alrum med åben forbindelse til stue, 3 børneværelser, soveværelse med walk-in samt badeværelse med bruseniche.

I børneværelserne er der faste tæpper, i soveværelse og stue er der parketgulv, mens der i den resterende del af huset er grålige klinkegulve. Loftsbeklædningen er troldtektlofter, mens interiøret er holdt i hvide skabselementer og sorte bordplader. I køkkenet findes opvaskemaskine, køleskab, kogesektion samt ovn og emhætte. De hårde hvidevarer er af mrk. Siemens, bortset fra emhætten som er en Thermex.

I køkkenet er der god skabsplads samt køkkenbord med plads til to barstole. Der er udgang mod terrasse fra såvel køkken/alrum som fra stuen. Der er gulvvarme i hele beboelsen.

Beboelsen opvarmes med vand/luft varmepumpeanlæg. Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er mekanisk rensning med nedsivningsanlæg.

I BBR-meddelelsen er anført 2 byggesager (nedrivning og nybyggeri). Vedrørende færdigmelding af byggesagerne henvises interesserede til at rette henvendelse til Morsø kommune for nærmere oplysninger.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 113500, heraf grundværdi kr. 640000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Gitte Lysgaard Jørgensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Retten i Holstebro

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-24 kl. 13:00
Retten i Holstebro
Afdelingskontoret i Thisted
Skovgade 30
7700 Thisted

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller H. Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil kun ske efter forudgående tilmelding til Inge Lorenzen pr. mail ilo@dahllaw.dk eller på telefon 88918972. Er der ingen tilmeldte vil der ingen fremvisning være.

Retskreds

AS 10B-203/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.