39a, Årslev by, Årslev, pr. 07-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

39a, Årslev by, Årslev

Adresse

Gl. Krovej 4
8960 Randers SØ

Tinglyst areal 795 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er iflg. BBR-ejermeddelelse et fritliggende enfamilieshus opført i 1875. Ejendommen er opført i mursten, der er pudsede samt tegltag. Bebygget areal 92 m², samlet bygningsareal 92 m², samlet tagetageareal 64 m², heraf udnyttet 64 m², samlet boligareal 156 m².

Ejendommen indeholder indgang til bryggers med klinkegulv, træloft og trappe til 1. sal, køkken/alrum med trægulv og træloft, værelse med trægulv og træloft, badeværelse med klinker og bruseniche.

Førstesalen indeholdelser repos med trægulv, 3 værelser med trægulv og skråvægge.

Hårde hvidevarer i køkken: ”amerikaner” køle-/fryseskab, Electrolux opvaskemaskine, Silverline emhætte, Ariston bordkomfur, Gorenje indbygningsovn.

Hårde hvidevarer i bryggers: Bosch vaskemaskine og Blomberg tørretumbler.

Lavt til loftet i hele huset.
Fyrrum med overfladeolietank.
Anneks
Velholdt ældre landsbyhus.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af de pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed.

Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud.

Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.m., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 272100, heraf grundværdi kr. 960000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Dan Brøste og Vibeke Uldum Hansen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Lou Advokatfirma
Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Randers

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-10-02 kl. 11:30
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokatfirma

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokatfirma

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. 2. auktion. Bud på 1. auktion kr. 270.000.

Retskreds

AS 54-104/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.