243, Kolding Markjorder, 3. Afd., pr. 07-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

243, Kolding Markjorder, 3. Afd.

Adresse

Gråstenvej 19
6000 Kolding

Tinglyst areal er 744 m².

Ejendommen, matr. nr. 243, Kolding Markjorder, afd. 3, beliggende Gråstenvej 19, 6000 Kolding, der er opført i 1942 og til-/ombygget i 1952, er beliggende i roligt villakvarter, tæt på Kolding centrum.

Afløbsforhold for ejendommen er registreret til værende afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg, og forsynes med vand via privat, alment vandforsyningsanlæg.

Opvarmning finder sted med fjernvarme.
Der er endvidere oplysning om, at nedgravet olietank fra 1960 formodes at være fjernet i 1983, hvor der blev etableret ny olietank, som igen er opgravet i 2006.

Ejendommen har pudsede vægge, malet grå og røde teglsten på taget, og et bebygget areal på 94 m² samt et kælderareal på 94 m² ifølge BBR-ejermeddelelsen. Det fremgår ligeledes, at der er 4 værelser og 1 toilet. Ved besigtigelsen kunne det konstateres, at der er flere værelser og 2 toiletter.

Ejendommen består af 2 lejligheder – en beliggende i stuen og en beliggende på 1. sal.

Stuelejligheden består af entre med lyse klinker, der også er lagt i køkkenet. Værelse, stue og soveværelse er med laminatgulve.

Køkkenet, der er oplyst til at være fra Ikea, har mørke fronter samt bordplade, hvad der fremstår til at være i ædeltræ. Hårde hvidevarer bestod på besigtigelsestidspunktet af kogeplader og ovn af mrk. Admiral, opvaskemaskine, samt køle-/fryseskab af mrk. Gram.

Fra stuen, der har store vinduespartier ud mod forhaven, er der endvidere adgang til soveværelset, der vender ud mod haven.

Badeværelset er med lyse klinker og hvidt inventar. Lofterne i stueetagen er enten gipslofter eller lyse trælofter.

Ejendommens 1. sal består af entre, køkken med sorte klinker badeværelse ligeledes med sorte klinker på gulv, bruseniche samt hvid sanitet. Endvidere er der 2 værelser samt stue, hvor der er laminatgulve og lyse lofter. Endvidere er der nedgang til den store have, ligesom der er en trappe ned til stueetagen.

I bunden af haven er der etableret et stort skur, der er delvist isoleret og indrettet til værksted samt opholdsrum.

Beskrivelsen er baseret på en besigtigelse af en ikke-byggesagkyndig.
Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på en udskrift fra BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Visse af oplysningerne i BBR-ejermeddelelsen kan afvige fra de faktiske forhold på ejendommen. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Det bemærkes desuden, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter mv. som har rettidig betalingsfrist efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Salgsopstilling og fotos kan ses på www.itvang.dk.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 414000, heraf grundværdi kr. 1250000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Christian Lund

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Sydbank A/S som mandatar for Totalkredit A/S
v/advokat Mads Michael Brandt
Havneparken 4
7100 Vejle

Auktionsbekendtgører

Retten i Kolding

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-26 kl. 11:20
Retten i Kolding
Mødelokale H
Kolding Åpark 11
6000 Kolding

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Mads Michael Brandt
Skov Advokater
Havneparken 4
7100 Vejle

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Kolding

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen vil efter aftale med Skov Advokater, tlf. nr. 76407000, mail: skov@skovadvokater.dk, blive fremvist mandag den 23.09.2019. Tidspunktet oplyses ved tilmelding. Såfremt ingen har kontaktet Skov Advokater senest fredag den 20.09.2019, vil fremvisningen ikke blive gennemført.

Retskreds

AS 7-160/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.