3cd, Ulstrup by, Ørum, pr. 10-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

3cd, Ulstrup by, Ørum

Adresse

Ørumvej 24
8586 Ørum Djurs

Parcelhus i ét plan opført i 1956 i mursten og med tegltag. Ejendommens areal ifølge tingbogen udgør 720 m², heraf vej på 0 m². Det bebyggede areal ifølge BBR-meddelelsen udgør 66 m².

Ejendommens stueplan indeholder foruden rummelig entré et stort soveværelse med indbyggede skabe samt køkkenalrum i åben forbindelse med stuen. Køkkenet, som er af nyere dato, består af indbygningsovn, komfur (Eico) og opvaskemaskine (Bosch). Fra stuen er der direkte udgang til overdækket terrasse, som vender ud mod haven. Fra entreen er der adgang til badeværelset med bruseniche.

Fra entreen går en trappe ned i kælderen, som foruden bryggers indeholder 4 disponible rum af rimelig størrelse. Kælderen er ifølge BBR ikke registreret som boligareal. Fra kælderen er der udgang til haven via den udvendige trappe. I kælderen er der installeret vaskemaskine (Zanussi) og derudover placeret en kummefryser.

Ejeren har oplyst, at ejendommen har været udlejet, men er fraflyttet for ca. 1 år siden. Han oplyser, at depositum er afregnet over for den tidligere lejer.

Ejendommen trænger til istandsættelse, hvilket er påbegyndt af ejeren. Kælderen trænger til istandsættelse i højere grad.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6731

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 72200, heraf grundværdi kr. 430000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Marius Lemming

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Jørgen Hauschildt
Bech-Bruun
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Auktionsbekendtgører

Bech-Bruun

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-25 kl. 09:30
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Bech-Bruun

Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6731

Rekvirering af salgsopstilling





Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 54-173/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?



*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.