-, -, pr. 10-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

-, - Kommunekode 0101, Vejkode 8204

Adresse

Vesterbrogade 105A, 1
1620 København V

Andelsboligen er med kommunekode 0101, Københavns Kommune og vejkode 8204, beliggende Vester-brogade 105A, 1.-4, 1620 København V og er ifølge foreliggende oplysninger med et areal ifølge BBR-meddelelsen på 38,4 m².

Andelsboligen/lejligheden ligger på 1. sal med god beliggenhed på Vesterbrogade. Lejligheden består af køkken/stue/alrum, der er ud i ét. Køkkenelementerne er af lidt ældre dato. Der forefandtes ved besigtigelsen et komfur af mrk. Candy. Efter det oplyste er det et kombinationsprodukt, hvorfor der også er integreret opvaskemaskine. Endvidere er der et unavngivent køleskab.

Fra førnævnte stue/alrum/køkken er der via en mellemgang et mindre soveværelse med det samme laminatgulv som forefandtes i den førnævnte stue/alrum fandtes. Der er store vinduer ud til Vesterbrogade. I mellemgangen er der skabe og adgang til et badeværelse, der har flisegulv, nedfældet vask i badeværelsesgulvet og nedhængte lofter. Der forefandtes brusekabine og hvide fliser på væggen.

Hovedejendommen er en relativ moderne ejendom. Der er elevator og en baggård, der så vidt ses anvendes til opbevaring af barnevogne, cykler og hermed beslægtet.

En auktionskøber opfordres til at gøre sig fortrolig med sidst for andelsboligforeningen aflagte årsrapport samt de til foreningen tilknyttede referater, oplysninger fra administrator, vedtægter og endelig de beroende VVS-/el-rapporter samt vurderingsrapport.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af andelsboligen/ejendommen. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen, hvorfor både rekvirent og fogedret i enhver henseende fraskriver sig enhver form for ansvar forbundet hermed.

Der er tale om en andelsbolig med en andelsværdi på kr. 1.101.680 = maximal budsum.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 0, heraf grundværdi kr. 0

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Thomas Monberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-10-11 kl. 10:00
Københavns Byret
Tvangsauktioner, Mødelokale 11
Hestemøllestræde 6
1464 København K

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Københavns Byret, Tvangsauktioner

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af andelsboligen vil ske torsdag den 03.10.2019 kl. 15.00 efter forudgående tilmelding til sekretær Maibrit Runge på e-mail: mr@homannlaw.dk senest tirsdag den 01.10.2019 før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning. Henvendelse til rekvirenten kan alene ske skriftlig til mailadressen: mr@homannlaw.dk

Retskreds

AS TV-50/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.