15, Kastvrå, Sommersted, pr. 08-10-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

15, Kastvrå, Sommersted

Adresse

Kastvråvej 14
6560 Sommersted

Villa beliggende ved Kastvrå ved Sommersted.

Tinglyst areal 2.182 m², heraf vej 0 m².

Etplans villa beliggende ved Kastvrå ved Sommersted. Ejendommen er opført i 1850. Ejendommen er opført i mursten, der er pudset op og med fibercementtag. Det samlede boligareal er 190 m² og består af en entre, bryggers, køkken, et badeværelse, en stue og tre værelser.

Badeværelset er med brune klinker og med bruseniche. Køkkenet er ligeledes med brune klinker og med brune elementer. Der henstår 2 stk. køleskabe i garagen, som ikke fungerer, en kummefryser som ikke fungerer. De hårde hvidevarer, som var i brug drejer sig om komfur, opvaskemaskine mrk. Bosch, tørretumbler mrk. Upu, og vaskemaskine mrk. Siemens, samt en varmepumpe mrk. Toshiba tilhører lejerne.

Ejendommen er i øvrigt indrettet med adgang fra klinkebeklædt entre til stue/køkkenareal monteret med brændeovn. Stue/køkkenarealet er delvist monteret med klinker og trægulv. Herudover er der tre værelser, to store soveværelser samt et mindre værelse monteret med trægulve.

Baggang/bryggers, hvor der henstår opvaskemaskine og tørretumbler tilhørende lejerne. Videre ad fordelergang er der adgang til badeværelse, klinkebeklædt, monteret med brusebad samt adgang til garage.

Til ejendommen er der tilhørende garage/redskabsskur, hvorfra der er direkte adgang til beboelsesdelen. Der henstår en del effekter i garagen, som ville skulle ryddeliggøres.

Ejendommen er udlejet. Lejerne forventer at fraflytte ejendommen 01.12.2019. Der betales en månedlig leje på kr. 3.500. Der er ikke indbetalt depositum.

Der tages forbehold for tredjemandsrettigheder samt de hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen samt at disse fungerer.

Beskrivelsen sker på baggrund af BBR-udskriften samt besigtigelse den 24.09.2019.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registeret og offentlige registre, som kan indeholde fejl. Hverken foged, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for sådanne fejl, og interesserede købere opfordres til, efter forudgående henvendelse til rekvirentens repræsentant, selv at besigtige ejendommen.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6959

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 50.100, heraf grundværdi kr. 750.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Ejendomsinvest Sjælland ApS

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Haderslev Kommune - ejendomsskat v/advokat Erik Schøt-Bæk
Buch Advokatfirma
Hansborggade 30
6100 Haderslev

Auktionsbekendtgører

Buch Advokatfirma

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-11-11 kl. 09:30
Retten i Sønderborg
Retssal 8
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Buch Advokatfirma

Hansborggade 30
6100 Haderslev

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6959

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 6-341/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-10-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.