2n, Uggeløse by, Uggeløse, pr. 08-10-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

2n, Uggeløse by, Uggeløse

Adresse

Uggeløse Bygade 42B
3540 Lynge

Halvt dobbelthus/ideel anpart.

Halvt dobbelthus beliggende ud til stille landevej med et boligareal på 197 m² og grundareal på 1.222 m². Ejendommen omfatter den ene af to anparter i det hus der er opført på ejendomme, hhv. en del af stueetagen med loftet og førstesalen over den anden anpart.

I ejendommen (anparten) er der etableret 2 boliger med fælles indgang fra entréen, hvorfra der er adgang til stueetagen, førstesalen samt et badeværelset tilknyttet boligen i stueetagen.

Badeværelset i stueetagen, af ældre dato er med brus og udført i brune nuancer. Badeværelset synes fugtigt.

Boligen i stueetagen:

Fra entréen er der adgang til en dagligstue. Fra dagligstuen er videre der adgang til en havestue, som er lavet om til et ekstra værelse/kontor. Der er iflg. ejer ikke søgt tilladelse til etablering af dette ekstra værelse.

Fra dagligstuen er der endvidere adgang til et mindre køkken af ældre dato, som fremstår nedslidt. Køkkenet er installeret med sædvanlige hårde hvidevarer; opvaskemaskine (uspec.), køle-/fryseskab (Blomberg), komfur (Zanussi) og emhætte (uspec.).

Fra køkkenet er der videre adgang til en mindre spisestue samt et bryggers, der giver videre adgang til et fyrrum. Bryggers og fyrrum er i ringe stand. Blandt andet mangler der loftplader i bryggers, som betyder, at havens beplantninger er vokset igennem væg/tag og igennem loftet. Ejendommen er opvarmet med naturgas.

Fra dagligstuen er der endvidere adgang til loftet, hvor der er etableret to værelser. Der er iflg. ejer ikke søgt tilladelse til etablering af værelser på loftrummet. Loftværelserne bærer præg af ufærdige installationer og bygningsændringer.

Boligen på 1. sal:

Fra ejendommens entré er der adgang til førstesalen, som er omfattende renoveret i 2006 ifølge ejeren. Fra fordelingsgangen på førstesalen er der adgang til et soveværelse, et badeværelse samt åbent køkken-alrum.

Soveværelset er lyst og i pæn stand.

Førsteetagens badeværelse er installeret med brus- og karbad. Badeværelset er lyst og i pæn stand, dog med et gammelt vindue.

Køkkenet blev iflg. ejer monteret ved renoveringen i 2006. Der er iflg. ejer givet tilladelse til etablering af køkkenet på førstesalen. Køkkenet er udført i rød højglans og er installeret med sædvanlige hårde hvidevarer: komfur m. keramisk kogeplade (Miele), opvaskemaskine (Siemens), køle-/fryseskab (uspec.) og emhætte (uspec.).

Fra det åbne køkken-alrum er der adgang til en lille tagterrasse.

Der er tagpap og -plader over husets førstesal. Tagstenene over stueetagen er skiftet i 2009 ifølge ejendommens ejer. Ejendommen bærer generelt præg af manglende vedligehold. Der må forventes betydelige istandsættelsesarbejder ifm. med overtagelse. Ejendommens have er tæt tilgroet.

Det understreges, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på BBR-meddelelse og tingbog samt iagttagelser under besigtigelsen og oplysninger fra ejeren den 13.09.2019.

Opdeling i ideelle anparter:

Tvangsauktionen omfatter ideel anpart nr. 2.

De i salgsopstillingen angivne arealer og vurderingsbeløb omfatter den samlede ejendom, idet der ikke foreligger selvstændig vurdering af de 2 ideelle anparter.

Af samejeoverenskomsten (bilag 6) fremgår vedrørende fællesudgifter, at fordelingstallet er aftalt 1:1 og således, at fællesudgifter afholdes i forholdet 50/50.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6961

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 1.084.300, heraf grundværdi kr. 4.050.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Poul Erik Munch, Michael de Martens, Sofie Munch, boet efter: Jette Glud Munch

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Carl Gustaf Jespersen
August Jørgensen Advokater
Roskildevej 10A
3400 Hillerød

Auktionsbekendtgører

August Jørgensen Advokater

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-10-22 kl. 09:20
Retten i Hillerød

Søndre Jernbanevej 18B
3400 Hillerød

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


August Jørgensen Advokater

Roskildevej 10A
3400 Hillerød

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hillerød og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6961

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 257/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-10-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.