4i, Morud by, Vigerslev, pr. 09-10-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4i, Morud by, Vigerslev

Adresse

Frugthaven 37
5462 Morud

I henhold til egen ikke-sagkyndig besigtigelse den 11.09.2019 samt BBR-meddelelse:

Notat vedrørende besigtigelse af Frugthaven 37 Morud.

Der er indgang i tårnet, som er etableret mellem bygning 1 og 2 og forbinder bygning 1 og 2. Det bemærkes, at der ses ikke i byggesagsarkivet at være udstedt byggetilladelse. Der er tidligere udstedt byggetilladelse, men den nuværende ombygning ses ikke at være i overensstemmelse med denne. Indgangen er under istandsættelse og fremstår med råt betongulv og manglende beklædning på loft og vægge.

Fra tårnet er der adgang til entre i bygning 1 (210 m² bolig og 90 m² kælder).

Fra entreen er der fra dør til venstre adgang til køkkenet. Køkkenet er med elementer i lyst træ og mørk træbordplade af ældre dato. Der er linoleumsgulv og trælofter.

I køkkenet er der følgende hårde hvidevarer:

Elektrolux køleskab, Siemens komfur, Siemens Emhætte, Bosch opvaskemaskine.

Fra køkkenet er der dør med engang til vinkelstue med karnap (er registreret som udestue i BBR). Der er lyst væg-til-væg tæppe og lyse trælofter.

Fra vinkelstuens hjørne er der adgang til lille fordelingsgang, hvor der er trappe til første sal, adgang til badeværelse, entréen og til terrasse i forhaven.

Badeværelset er forsynet med toilet og bruseniche samt klinkegulve med gulvvarme.

På førstesalen er der først en lille repos, hvorfra der er adgang til et værelse, hvor det bemærkes at der er en vandskade ved skorstenen, som i følge ejeren ikke er udbedret. Fra dette værelse er der adgang til stort soveværelse med udgang til terrasse over karnappen. Fra det første værelset er der tillige adgang til endnu et værelse med adgang til tårnet mellem bygning 1 og 2. I følge ejeren er der trægulve på hele første sal.

Fra indgangsentréen er der modsat døren til køkkenet adgang til et stort forrum med adgang til tilbygning fra 2010 (ifølge ejeren). Tilbygningen består af soveværelse og nyt badeværelse samt stort forum. Det er uoplyst, om der er søgt byggetilladelse hertil, men det kan konstateres, at tilbygningen ikke er opført i overensstemmelse med byggetilladelsen fra 2007, som findes i byggesagsarkivet. Badeværelset er stort med fritstående badekar, klinkegulv med gulvvarme samt toilet og bruseniche.

Fra indgangen i tårnet er der endvidere adgang til bygning 2 (98 m²) iht. BBR, hvor der fra et forrum adgang til et værelse, som ifølge ejer er angrebet af skimmelsvamp. Der er fra forrummet endvidere adgang til første sal, som er under renovering og fremstår kun med delvis gulv, loft og vægbeklædning. Fra forrummet er der adgang til åbn garage integreret i længen, hvor der på den anden side er udhus.

Ved indkørslen til ejendommen ligger bygning 6 ( 99 m²) på BBR, som p.t. anvendes til oplæg af diverse genstande og fremstår i dårlig stand.

Den i BBR anførte bygning 5 har ifølge BBR et boligareal på 142 m² og et erhvervsareal på 246 m². Beboelsesdelen er i følge sælger udlejet, og der henvises til lejekontrakten. Lejemålet er ikke besigtiget, men indeholder i følge ejeren entre med adgang til lille badeværelse med bruseniche til højre, et lille værelse ligeud og til venstre indgangen til køkken. Fra køkkenet er der trapper op til en stue, hvorfra der er adgang til yderligere to værelser. I den anden ende af bygningen er der et rum, hvor der ifølge ejeren ikke adgang til beboelsesdelen.

Erhvervsdelen i bygning 5 består herudover af det gamle kølerum som er forbundet med adgang til bygningen 7.

Bygning 7 er hal bygget i metalplader og har ifølge BBR et areal på 457 m² på Egebjerg. Der er i hallen fire porte og 4 hestebokse.

Udhus registreret som bygning nummer 4 ( 31 m²) iht. BBR er i dårlig stand og taget er delvist sammen faldet.

Ejeren gør opmærksom på følgende forhold;

• Der er registret forurening på ejendommen – som ikke er oprenset!
• Der er egen drikkevandsboring.
• Ejendommen er ikke tilsluttet offentlig kloak.

Beskrivelsen er baseret på besigtigelse af én ikke-byggesagkyndig samt oplysningerne er baseret på udskrift af BBR-registeret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Der tages forbehold for tredjemandsrettigheder samt de hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 310.400, heraf grundværdi kr. 1.800.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Asger Roed Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Årup Entreprenørforretning ApS v/advokat Joe Domino

Bramdrupskovvej 20C
6000 Kolding

Auktionsbekendtgører

Advokat Joe Domino

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-10-29 kl. 11:30
Retten i Odense
Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatsekretær Helle Larsen
Kaiser Domino Advokatfirma
Bramdrupskovvej 20C
6000 Kolding

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatsekretær Helle Sander Larsen
Kaiser Domino Advokatfirma
Bramdrupskovvej 20C
6000 Kolding

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 278/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-10-10 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.