2d, Gadevang Huse, Nødebo, pr. 09-10-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

2d, Gadevang Huse, Nødebo

Adresse

Skovlyet 3
3400 Hillerød

Tinglyst areal 2.400 m², heraf vej 0 m².

Gul murstensejendom med tegltag, ifølge BBR opført i 1970 med et samlet boligareal på 307 m², som er fordelt på 2 afvigende etager, idet ejendommen er beliggende på en skrå grund. Grundarealet udgør i alt 2.400 m². Indgang gennem overdækket indgangsparti til fordelingsentré med klinker. Fra fordelingsentréen er der gennem bryggerset adgang til Invita-køkken med tilhørende ovn, mrk. Siemens, kogeplade, mrk. Siemens, køleskab, mrk. Electrolux, fryser mrk. Electrolux. Fra køkkenet er der adgang til 2 stuer en-suite, hvoraf den ene er med pejsested. Fra spisestuen er der adgang til en flisebelagt terrasse med kig til poolen i underetagen. Terrassen går delvist rundt om huset over til pejsestuen. Fra entréen er der ligeledes adgang til badeværelse med fliser på gulv og vægge samt værelse med udgang til samme altan som fra pejsestuen. I entréen er der trappe ned til underetagen, hvor der er 3 værelser, 2 af dem med direkte udgang til poolområdet.

I underetagen er der sauna, badeværelse med fliser på gulv og vægge, indbygget badekar samt bruseniche. Derudover 3 kælderrum og bryggers. I bryggers er opsat varmepumpe, mrk. IVT. Ydermere er der et disponibelt rum med egen indgang, hvor der er opsat en kummefryser. Underetagen har egen indgang. Til ejendommen er der ligeledes overdækket carport med tegltag. For ejendommen er der medlemspligt i Skovlyets Vejlaug.

Det bemærkes, at det af ejendomsdatarapporten fremgår, at der på ejendommen er arealer, der er udpeget som internationalt naturbeskyttelsesområde, hvorfor der kan være begrænsninger for anvendelse af arealerne på ejendommen. Interesserede købere henvises til at kontakte kommunen for nærmere information.

Der er en nedgravet og afblændet olietank på ejendommen.

Nærværende beskrivelse er udfærdiget på baggrund af en visuel besigtigelse foretaget af en ikke-byggesagkyndig person.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 1.235.300, heraf grundværdi kr. 4.650.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Torben Rode

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advodan Hillerød P/S

Carlsbergvej 32
3400 Hillerød

Auktionsbekendtgører

Advodan Hillerød P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-10-29 kl. 09:00
Retten i Hillerød

Søndre Jernbanevej 18B
3400 Hillerød

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hillerød, Fogedretten/Advodan Hillerød P/S

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling kan rekvireres gratis på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 259/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-10-10 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.