15a, Havndrup by, Hellerup, pr. 09-10-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

15a, Havndrup by, Hellerup

Adresse

Langgyde 7
5750 Ringe

Tinglyst areal 87.022 m², heraf vej 0 m².

Beskrivelse af Langgyde 7, 5750 Ringe:

Landbrugsejendom med landbrugspligt.

Oplysninger ifølge BBR:
Bygning 1: Opført i 1865 og om/tilbygget i 1968. Bebygget areal 201 m². Boligareal 201 m² derudover 130 m² uudnyttet tagetage. Opført i bindingsværk og med stråtag.

Bygning 2: Staldbygning til kvæghold opført i 1865, bebygget areal 276 m². Samlet erhvervsareal 469 m² heraf 193 m² udnyttet tagetage. Opført i bindingsværk og med tag af bølgeeternit.

Bygning 3: Ladebygning opført i 1865, bebygget areal 120 m². Samlet erhvervsareal 204 m² heraf 84 m² tagetage. Opført i bindingsværk og med tag af bølgeeternit.

Bygning 4: Garage opført i 1865, bebygget areal 23 m². Opført i bindingsværk og med tag af bølgeeternit.

Bygning 5: Staldbygning til svinehold opført i 1865, bebygget areal 64 m². Af BBR fremgår, at ydervæggenes materiale er mursten, men bygningen er opført i bindingsværk og med tag af bølgeeternit.

Bygning 6: Traktorgarage opført i 1965, bebygget areal 52 m². Erhvervsareal 52 m². Opført i plader af fibercement og med tag af bølgeeternit.

Bygning 7: Roehus opført i 1978, bebygget areal 124 m². Erhvervsareal 124 m². Opført i letbeton (pudset) og med tag af bølgeeternit.

Bygning 8: Udhus opført i 1865, bebygget areal 39 m². Opført i pudset mursten med tag af bølgeeternit.

Ejendommens bygningssæt er hovedsageligt bygget sammen. Bygningerne beskrives i det følgende hver for sig.

Bygning 1 er ejendommens stuehus. Stueetagen indeholder indgang i gavlen af huset. I indgangen er der støbt betongulv og hårde hvidevarer i form af kummefryser mrk. Vestfrost, vaskemaskine mrk. Simens, skabsfryser mrk. Atlas og køleskab mrk. Electrolux. Fra indgangen er der adgang til kontor med trægulv og fordelingsgang samt til pulterkammer, hvorfra der via loftlem er adgang til loftet. Gennem fordelingsgangen er der adgang til badeværelse af ældre dato med badekar og brune klinker og spisekammer et par trin ned i niveau.

Køkkenalrum med trægulve og med åben forbindelse til stue og udgang til have gennem terrassedør. Tidligere værelse er inddraget til alrummet. Køkken er af ældre dato med synlig slitage på lågerne. Hårde hvidevarer i form af komfur mrk. Gorenje, opvaskemaskine mrk. Simens og emhætte af ukendt mærke. Derudover er der et amerikaner køle-/fryseskab af mrk. Samsung. Ejer oplyser, at dette ikke tilhører denne. Fra køkkenafdelingen adgang til to værelser med trægulve. Fra stueafdeling adgang til den ene side værelse med trægulv og den anden side til den oprindelige entré og videre til soveværelse med synlige loftsbjælker.

Loftet/førstesalen er ikke udnyttet og ikke besigtiget.

De nuværende ejere har udskiftet vinduerne i den ene side af bygningen. Rygningen på stråtaget trænger til udskiftning. Generelt fremstår bygningen af ældre dato, slidt og trænger til vedligeholdelse.

Ejendommen opvarmes med pillefyr af mærket Baxi fra ca. 1999. Pillefyret er placeret i bygning 8. De nuværende ejere har sløjfet kakkelovn og skorsten. BBR er ikke berigtiget i overensstemmelse hermed.

Haven er lukket med græsarealer og beplantninger.

Bygning 2 er tidligere staldbygning til kvæghold, men nu ombygget til hestebokse. I alt 19 hestebokse. Loftshøjden er den oprindelige højde i bygningen. Ejer oplyser, at der er nogle defekte spær i tagkonstruktionen.

Bygning 3 er tidligere ladebygning, der nu anvendes til opmagasinering.

Bygning 4 er garage med dobbelt træport.

Bygning 5 er tidligere staldbygning til svinehold. Det oprindelige inventar forefindes, men bygningen anvendes alene til opmagasinering.

Bygning 6 er noteret som traktorgarage, men anvendes nu så ”læ-hus” for hestene, der går på en jordfold i forbindelse med bygningen.

Bygning 7 er noteret som roehus, men nu indrettet med 4 hestebokse og vaskeplads. Ejer oplyser, at indretningen ikke er foretaget og bekostet af denne. Den elektriske hæve-/sænkeport er efter det oplyste ligeledes ikke bekostet af ejeren.

Bygning 8 er udhus indrettet til beboelse. Bygningen indeholder indgang med mindre ”the-køkken” med vask. 2 værelser med gulvtæpper samt badeværelse med brus. Fra bagsiden af bygning 8 er fyrrum med separat indgang. Mellem bygning 1 og bygning 8 er der bygget en overdækning.

Driftsbygningerne er slidte og af ældre dato, og fremstår med de oprindelige materialer. Renovering/istandsættelse må påregnes.

Til ejendommen hører ca. 8,7 ha jord. Jorden er ikke bortforpagtet, men anvendes til afgræsning samt indrettet med en blanding af jord og græsfolde med halvtage. Derudover er der et mindre stykke skov, jagten er ikke bortforpagtet.

Jorden og ejendommes bygninger, der er indrettet med hestebokse, anvendes af en anden end ejer. Der betales ikke leje eller forpagtning for benyttelsen. Anvendelsen vedrører bygning 2, bygning 6, bygning 7, Fyrrum i bygning 8 samt alt den til ejendommen tilhørende jord.

Det fremgår af BBR, at der er beskyttede sten og jorddiger og beskyttet natur i form af vandløb på ejendommen, jf. ejendomsdatarapporten side 5 og 6.

Placering af den i BBR nævnte overjordiske olietank er ukendt.

Der er landbrugspligt.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke-sagkyndig besigtigelse foretaget den 11.09.2019. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 547.400, heraf grundværdi kr. 2.850.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jonna Betina Grønbek Rasmussen og Kim Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S
c/o Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5000 Odense C

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-10-24 kl. 10:30
Retten i Svendborg
Fogedretten, Mødelokale 15
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5000 Odense C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Svendborg, Fogedretten

Rekvirering af salgsopstilling


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5000 Odense C

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 7-201/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-10-10 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.