106ay, Tarm by, Egvad, pr. 10-10-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

106ay, Tarm by, Egvad

Adresse

Østervej 17
6880 Tarm

Tinglyst areal 1.371 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1949 med 1965 som til-/ombygningsår. Ydervæggene er i letbeton, tagdækningen er eternittagplader, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 132 m². Der er endvidere en kælder med et registreret areal på 50 m² samt et skur på 27 m². Skuret er opført i træ og er med built-up tag.

Boligen indeholder en entré, ét badeværelse, 3 reelle værelser, 3 disponible rum, en stue og en udestue, et køkken samt et fyrrum.

Fra entréen gives adgang til en fordelingsgang belagt med gulvtæppe. Fordelingsgangen giver adgang til ejendommens køkken, der er med hvidt trægulv, hvide skabsoverflader og mørk træbordplade. Køkkenet indeholder en Ikea-opvaskemaskine samt komfur, ovn og køleskab af mærket Gorenje.

Fra fordelingsgangen gives videre adgang til ejendommens stue, der er med hvidt trægulv. Stuen er i åben forbindelse med udestuen, der ligeledes er med hvidt trægulv. Fra udestuen er udgang til haven samt en overdækket terrasse med råt betongulv.

Fordelingsgangen giver endvidere adgang til ejendommens kælder, der består af et bryggers med vask, 3 disponible rum og et fyrrum. Fra kælderen er udgang til ejendommens have.

Overetagen består af et badeværelse, der belagt med hvide klinker, og som er med separat bruseniche. Herudover indeholder overetagen 3 værelser, hvoraf 2 er med hvidt trægulv, mens det resterende værelse er med umalet trægulv.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme. Vandforsyning sker fra alment, privat vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 232.300, heraf grundværdi kr. 690.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Betina Bjerre under konkurs

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Konkursboet Betina Bjerre
v/kurator, advokat Jens Holm Bangsgaard
Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Auktionsbekendtgører

Retten i Herning

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-11-01 kl. 13:00
Retten i Herning
Retssal C
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller H. Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Herning

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller H. Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske fredag den 25.10.2019 kl. 09.30 efter forudgående tilmelding til sekretær Inge Lorenzen på tlf.nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 171/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-10-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.