14e, Udsholt by, Blistrup, pr. 10-10-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

14e, Udsholt by, Blistrup

Adresse

Steenkile-Åsen 5
3230 Græsted

Tinglyst areal 1.363 m², heraf vej 0 m².

Ifølge BBR udgør ejendommens bebyggede areal 50 m².

Udvendig besigtigelse:
Ejendommen er opført i træ med cementtagsten. Der er hvidmalede trævinduer i huset, og brune trævinduer i udestuen. Der er 2 døre til haven fra udestuen den ene hvidmalet træ, den anden brun som vinduerne. Hoveddøren er hvidmalet. Døre og vinduer er generelt i meget dårlig stand. Det er desuden en åben carport i træ i tilslutning til et mindre skur. Ejendommen bærer udvendigt præg af manglende vedligehold og fremstår generelt i dårlig stand. Haven er primært udlagt med græs, og trænger til vedligehold.

Indvendig besigtigelse:
Fra hoveddøren kommer man ind i en lille entre, hvorfra der er adgang til køkken og toilet. Der er brune klinker på gulvet i entreen.

Fra køkken er der adgang til 2 mindre værelser og stue gennem en åbning uden dør. Fra stuen er der adgang til en udestue. Der er hvidmalede træplader på lofterne i hele huset bortset fra badeværelset. Alle vinduerne er dobbelt vinduer af træ. De indvendige døre er hvide trædøre.

Køkkenet har mindre skabsarrangement med vask, suppleret med hylder over køkkenbordet og på den modsatte væg. Der er skakternet linolium på gulvet og tapet på væggene. Alt er af ældre model. Køkkenet indeholder køleskab med lille fryser mrk. Elektrolux og vaskemaskine mrk. Blomberg.

Stuen og værelserne har parketgulve og hvidtapetserede vægge. Der er dør og 2 vinduer med glas mod udestuen.

Udestuen er af træ med listeloft og med dør til haven og vinduesparti resten af vejen rundt. Begge værelser har parketgulve og et vindue mod haven.

Toilettet har bruseplads, håndvask og toilet. Der er små lysebrune klinker på gulvet og hvide fliser i op til det skrå loft. Der er en vaskemaskine mrk. Vølund og varmtvandsbeholder, der også forsyner køkkenet.

Alt fremstår ældre og med manglende vedligehold. Opvarmes ved varmepumpe.

Grundejerforening:
Der er pligtigt medlemsskab af Damgården Grundejerforening. Der betales kr. 1.200,00 i kontingent for år 2019 og kr. 200,00 i vejbidrag. Kontingentet fastsættes hvert år ved generalforsamlingen.Vedtægter for Grundejerforeningen er vedlagt salgsopstillingen.

Grundskyld - bemærk:
Ud over ejendomsskatterestancen er der indefrosset stigning i grundskyld med kr. 1.637,18, som skal betales ved ejerskifte af ejendommen. Beløbet er tillagt ejendomsskatterestancen kr. 5.612,06, således at der i alt ved ejerskifte skal betales 7.249,24 i ejendomsskatter.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6686.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 374.900, heraf grundværdi kr. 820.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Allan Bo Henriksen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-11-12 kl. 09:30
Retten i Helsingør
Retssal D
Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Helsingør og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6686

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 5-239/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-10-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.