29m, Assens Markjorder, pr. 10-10-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

29m, Assens Markjorder

Adresse

Gammel Torø Huse Vej 28
5610 Assens

Tinglyst areal 903 m², heraf vej 0 m².

Enderækkehus.

Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1896. Bebygget areal 87 m². Boligareal 127 m², fordelt på 87 m² stueetage samt 40 m² udnyttet tagetage. Bygning 2: Carport med bebygget areal på 25 m², opført i 1979. Bygning 3: Udhus med bebygget areal på 24 m², opførelsesår ukendt.

Ved besigtigelse kunne det konstateres, at der er opført et skur i stålplader, grønmalet træbeklædning, tag af bølgeplastplader og med betongulv. Den ene side af skuret er lavet som fuglevoliere med net på sider og tag. Skuret fremgår ikke af BBR, hvorfor der tages forbehold for lovligheden heraf.

Bygning 1 er opført i gråmalet pudsede mursten med tag af brune tagplader.

Ejendommen indeholder entré med hvidmalede, træbeklædte vægge, lyse gulvklinker, forhøjning beklædt med lyse gulvklinker med plads til vaskemaskine og tørretumbler, adgang til bryggers og køkken. Bryggers med udgang til baghave er med rødmalede indbyggede skabe, vægge med hvidmalet træbeklædning, hvidmalet listeloft og lyse gulvklinker. Køkken er med mulighed for spiseplads, mørkegråt linoleumsgulv, lysegrå laminatbordplade, hvid- og gråmalede elementer, lyse stænkfliser med lysegrå bort langs bordplade, opvaskemaskine mrk. Siemens, komfur mrk. Gram, emhætte mrk. ukendt, køleskab mrk. Gram og med adgang til soveværelse, badeværelse samt stue. Soveværelse er med hvidmalede vægge, lyst klikgulv, hvidmalet listeloft og indbyggede skabe. Badeværelse er med lysegrå marmorklinker på gulv og i bruseniche, grønmalede elementer, hvid håndvask og hvidmalet listeloft med indbyggede spots. Vinkelstue er med lyst klikgulv, hvidmalede vægge, hvidmalet pladeloft, udsigt til grønt område samt trappe til 1. sal. Under besigtigelse, skønnes det, at der er fugt i det ene hjørne af stuen, og på væggen ind til naboejendommen buler og slipper tapetet.

1. salen indeholder lille repos med gråt gulvtæppe, indbygget skab samt adgang til tre værelser. Et værelse med blåt gulvtæppe og indbygget skab. Et værelse med gråblåt gulvtæppe og indbyggede skabe. Et værelse med mørkegråt gulvtæppe og loftslem. Loft er ikke besigtiget. Overalt på 1. salen er der hvidmalede skråvægge og hvidmalede lofter, hvor intet andet er nævnt.

Carport (bygning 2) er opført i hvidmalet træ med tag af bølgeeternitplader. Bagerst i carport er der mindre skur til opbevaring med indgang fra siden.

Udhus (bygning 3) er opført i forskellige materialer, som malede træplader, bølgeplast og pudsede gråmalede mursten. Udhus er ikke besigtiget.

Ejendommen fremstår som nedslidt og trænger til istandsættelse.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Jf. ejendomsdatarapport af 22.08.2019, side 17, er ejendommen beliggende i et område klassificeret som lettere forurenet.

Til ejendommen hører en gårdhave med flisebelagt terrasse og havegang samt have anlagt med græs, frugttræer og buske.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke-sagkyndig besigtigelse foretaget den 26.08.2019. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 68.600, heraf grundværdi kr. 700.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Børge Bent Larsen v/boet efter Conny Gommesen v/bobestyrer, advokat Flemming Hartvig Pedersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Boet efter Conny Gommesen v/bobestyrer, advokat Flemming Hartvig Pedersen
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5000 Odense C

Auktionsbekendtgører

Retten i Odense, Fogedretten, Albanigade 30, 2, 5000 Odense C

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-11-05 kl. 10:30
Retten i Odense
Fogedretten
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5000 Odense C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Focus Advokater P/S

Rekvirering af salgsopstilling


Focus Advokater P/S

Englangsgade 25
5000 Odense C

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion kr. 400.000.

Retskreds

AS 334/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-10-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.