9f, Gjern by, Gjern, pr. 30-10-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

9f, Gjern by, Gjern

Adresse

Ellerupvej 41
8883 Gjern

Tinglyst areal 882 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1870 med 2003 som til-/ombygningsår. Ydervæggene er i mursten og bindingsværk, tagdækningen er stråtag, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 126 m², hvortil kommer 46 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 172 m², jf. BBR-meddelelsen. Der er endvidere et udhus med et registreret areal på 26 m². Udhuset er opført i mursten og tagdækningen er tagpap.

Boligen indeholder i underetagen en entré, en stue, et bryggers, 4 værelser, et køkken, et toilet og et badeværelse. Ejendommen indeholder også en todelt tagetage, der i alt består af 2 værelser og et disponibelt rum.

Fra entréen, der er belagt med lyst klinkegulv, gives adgang til ejendommens køkken, der er med lyst klinkegulv, lyse skabsoverflader i træ samt mørk træbordplade. Køkkenet indeholder opvaskemaskine, ovn, komfur og køleskab. De hårde hvidevarer er af mærkerne Miele, Blomberg og Electrolux.

Fra køkkenet gives videre adgang til ejendommens stue, der er med lyst trægulv. Fra stuen gives adgang til badeværelset, der er med lyse fliser og separat bruseniche. Der gives tillige adgang til bryggerset, der er belagt med mørke fliser og som indeholder vaskemaskine og tørretumbler, ligesom der gives adgang til den ene del af tagetagen, der består af et disponibelt rum og et værelse. Fra tagetagen er udgang til ejendommens altan.

Fra entréen, der er i åben forbindelse med en fordelingsgang, gives videre adgang til et toilet med flisegulv samt underetagens 3 resterende værelser, der alle er af pæn størrelse og med trægulv. Herudover gives adgang til den sidste del af overetagen, der består af ét stort og nydeligt rum med frithængende spær. Fra tagetagen er en dejlig udsigt ned til ejendommens have og åen, der er i forbindelse med haven.

Ejendommen opvarmes via elvarme. Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er mekanisk og biologisk rensning, som er et ældre anlæg uden renseklasse.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 135.100, heraf grundværdi kr. 1.200.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Helle Isen Olesen og John Ferguson Dascher

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Auktionsbekendtgører

Retten i Viborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-11-19 kl. 09:00
Retten i Viborg
Retssal H
Klostermarken 10
8800 Viborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller H. Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Viborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller H. Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud ved 1. auktion udgjorde kr. 260.000. Fremvisning af ejendommen vil ske tirsdag den 12.11.2019 kl. 14.00 efter forudgående tilmelding til sekretær Inge Lorenzen på tlf. nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 2-244/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-10-31 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.