3h, Finderup by, Finderup, pr. 02-11-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

3h, Finderup by, Finderup

Adresse

Fallevej 6
8800 Viborg

Dejlig, moderniseret murstensvilla i Finderup.

Tinglyst areal 706 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1944, men løbende moderniseret blandt andet med pæne trægulve og lofter. Ydervæggene er i røde mursten, tagdækningen er røde eternitbølgeplader, og der er hvide trætermoruder med sprosser. Bebygget areal udgør 65 m², hvortil kommer 24 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 89 m², jf. BBR-meddelelsen. Der er endvidere en kælder med et registreret areal på 56 m² samt et ikke-registreret skur.

Boligen indeholder i stueetagen entré med en fornemmelse af en hall med trappe til 1. salen og indvendig kældertrappe. Fra entréen er der adgang til et mindre, ældre, men funktionelt badeværelse med mosaikklinkegulv, radiator og bruseniche.

Stuen er opdelt i 2 afsnit med en muret halvbue, så der både er plads til sofaarrangement samt spisebord. I spisebordsafsnittet er der udgang til vestvendt terrasse samt brændeovn og endvidere åben forbindelse til køkkenet, som har HTH skabselementer og sædvanlige hårde hvidevarer i form af køle-/fryseskab, keramisk kogesektion, emhætte, ovn og opvaskemaskine. I stueetagen er der gennemgående gipslofter samt lyse træparket gulve med gulvvarme.

På 1. salen er der en repos samt 3 rummelige værelser, hvoraf de 2 af værelserne har faste skabe samt godt lysindfald fra de 2 kviste. På 1. salen er der trælistelofter samt hovedsageligt træplankegulve.

Kælderen er tør med klinkegulve og indeholder rum med vaskemaskine, varmtvandsbeholder og træpillefyr, som efter det oplyste er 2-3 år gammelt. Endvidere et hyggeligt rum, indrettet som jagtstue/bar, og fra kælderen er der ligeledes en direkte udvendig trappeindgang.

Ved huset er der belægningssten, herunder i indkørslen med plads til 2 biler, en pæn græsplæne og en god udsigt til markerne.

Ejendommen opvarmes af træpillefyr og brændeovn. Vandforsyning sker fra fælles, privat vandværk. Ejendommens afløbsforhold er spildevandsforsyningens renseanlæg.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7043

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 159.300, heraf grundværdi kr. 960.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Maria Schou Dahlsen, Jan Schou Kramer

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatfirma
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatfirma

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-12-03 kl. 10:00
Retten i Viborg
Retssal H
Klostermarken 10
8800 Viborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatfirma

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Viborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7043

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 26.11.2019 kl. 15.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7043

Retskreds

AS 2-268/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-11-03 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.