14aø, Grund by, Fausing, pr. 05-11-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

14aø, Grund by, Fausing

Adresse

Grundvej 40
8961 Allingåbro

Enfamilieshus (oprindeligt opført til forsamlingshus).

Den på auktion værende ejendom består af et større enfamilieshus i tre plan og carport med tilhørende bebyggelser i form af skur/udhus/halvtag/legehus. Ejendommen blev oprindeligt opført til at være et forsamlingshus.

Ejendommen er beliggende i Grund, cirka 3 km vest for Allingåbro og cirka 20 km øst for Randers. Transporttiden til Randers i bil er ca. 20 minutter. Ejendommen er beliggende i et naturskønt område. Der er fra ejendommen endvidere kort afstand til Gammel Estrup - Danmarks Herregårdsmuseum og Djurs Sommerland.

Ejendommen er beliggende i et område, hvor der også ligger andre enfamilieshuse.

Ejendommens offentlige værdi udgør pr. 01.10.2018 kr. 670.000, heraf grundværdi kr. 84.000. Det samlede areal udgør ifølge tingbogen 2.531 m², heraf 0 m² vej.

Ifølge BBR-meddelelsen har boligen et samlet boligareal på 194 m² fordelt over flere plan, og der ifølge BBR-meddelelsen derudover yderligere bebyggede arealer på sammenlagt 123 m², som ikke udgør boligareal.

Ifølge BBR-meddelelsen er der på ejendommen i 1961 etableret en nedgravet olietank indeholdende mineralske olieprodukter. Ejendommen trænger generelt til oprydning og renovering.

Bygningerne på ejendommen er ifølge BBR-meddelelsen opført i henholdsvis mursten og træbeklædning og tagdækningsmaterialet er henholdsvis fibercement, herunder asbest og metalplader.

Ifølge BBR-meddelelsen sker der vandforsyning fra privat, alment vandforsyningsanlæg, og afløb sker til spildevandsforsyningens renseanlæg. Ifølge BBR-meddelelsen er varmeinstallation i form af centralvarme med to fyringsenheder, og opvarmningsmidlet er fast brændsel.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7057.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 84.000, heraf grundværdi kr. 670.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Svend Erik Møller Nielsen under konkurs

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Kurator, advokat John Sommer Schmidt v/advokatfuldmægtig Christian Clausen Christensen
Gorrissen Federspiel
Silkeborgvej 2
8000 Aarhus C

Auktionsbekendtgører

Gorrissen Federspiel

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-11-27 kl. 13:30
Retten i Randers

Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Gorrissen Federspiel

Silkeborgvej 2
8000 Aarhus C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7057

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 19.11.2019 kl. 14.30. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7057. Såfremt ingen har tilmeldt sig fremvisningen dagen forinden kl. 12, vil fremvisningen ikke blive gennemført.

Retskreds

AS 54-333/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-11-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.