5fm, Ølstykke by, Ølstykke, pr. 05-11-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

5fm, Ølstykke by, Ølstykke

Adresse

Fiskene 12
3650 Ølstykke

Tinglyst areal 175 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i et større beboelsesområde i Ølstykke med flere ensartede rækkehuse. Rækkehusets ydervægge fremstår i en kombination af betonelementer og træ. Taget er belagt med built-up tag. Tagpap er iflg. ejer fra 2008.

Rækkehuset indeholder: Entre/gang. Gæstetoilet. Tre værelser. Flisebadeværelse med brus. Spisekøkken. Bryggers. Stue. Rækkehusets gulvbelægning er en kombination af parketgulve, laminatgulve og flisebelagte gulve. Rækkehusets lofter er gipslofter. Rækkehuset er forsynet med en kombination af almindelige termoruder og energiruder af forskellig alder.

Der var i rækkehuset på besigtigelsestidspunktet følgende hårde hvidevarer: Voss kogeplade, emfang og ovn af ukendt mærke, Point opvaskemaskine, Gram køleskab, Bauknecht vaskemaskine samt Blomberg tørretumbler.

Rækkehuset fremstår generelt i god vedligeholdelsesmæssig stand. Der mangler finish/inddækning efter reparation af taget. Der mangler ligeledes finish på dækplader på nogle af vinduerne. Udenomsarealerne til rækkehuset består af en fælles parkeringsplads med de øvrige rækkehuse samt en lille indhegnet gårdhave.

Det fremgår bl.a. af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder en lokalplan og kommunalplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til Egedal kommune. Det fremgår også, at ejendommen er beliggende ud til en privat, fælles vej, og auktionskøber må forvente at skulle deltage i omkostninger til vedligeholdelse heraf, formentlig i grundejerforenings regi.

Rekvirenten har modtaget materiale om grundejerforeningens forhold fra administrator. Det fremgår bl.a. heraf, at det årlige kontingent udgør kr. 4.200. For yderligere oplysninger om grundejerforeningens forhold henvises til det af administrator fremsendte materiale, der er vedlagt salgsopstillingen i kopi.

Der er på ejendommen bl.a. tinglyst en samejeoverenskomst mellem de nuværende ejere, hvorefter den ene ejer har forkøbsret i forhold til den anden ejers andel af ejendommen. Dokumentet er vedlagt salgsopstillingen i kopi. Det er tidligere oplyst fra en af ejernes side, at begge dokumenter formelt er opsagt, og at betingelserne for at gøre forkøbsretten gældende ikke længere foreligger. Oplysningen foreligger ikke skriftligt.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 21.10.2003. Henset til tilstandsrapportens alder og evt. efterfølgende arbejder på ejendommen, er materialet ikke vedlagt salgsopstillingen. Materialet kan rekvireres ved henvendelse til rekvirenten.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger
Bygning nr.: 1
Række-, kæde-, eller dobbelthus (lodret adskillelse mellem enhederne). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1971. Antal boliger med køkken: 1. Materialer: Ydervæg: Betonelementer (etagehøje betonelementer). Tagdækning: Built-up. Bebygget areal 102 m². Samlet bygningsareal 102 m². Samlet boligareal 102 m². Antal etager u. kælder & tagetage 1. Antal værelser: 4. Antal toiletter: 2. Antal badeværelser: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation).
Energioplysninger: Varmeinstallation: Centralvarme fra eget anlæg, etkammerfyr. Opvarmningsmiddel: Naturgas. Bemærkninger for bygning: gårdhavehus.

Bygning nr.: 2
Udhus. Bebygget areal: 4 m². Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: Ukendt.

Oplysninger om grunde
Vand & afløb: Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg (tidligere offentligt). Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Bemærkninger for grund: Andel i fælles carportanlæg.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 475.300, heraf grundværdi kr. 1.200.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-11-28 kl. 10:20
Retten i Hillerød
Lokale H
Søndre Jernbanevej 18B
3400 Hillerød

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Sussanne Almann Simonsen, Njord Law Firm
sas@njordlaw.com oplys sag 510742-224363/sas
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hillerød

Rekvirering af salgsopstilling


Sussanne Almann Simonsen, Njord Law Firm
sas@njordlaw.com oplys sag 510742-224363/sas
Pilestræde 58
1112 København K

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på itvang.dk og tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 279/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-11-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.