3br, Ilskov by, Ilskov, pr. 06-11-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

3br, Ilskov by, Ilskov

Adresse

Nørreskovvej 20
7451 Sunds

Tinglyst areal 995 m², heraf vej 0 m².

Der er tale om en hvid-/gulkalket ejendom opført i mursten med rødt tegltag. Taget er todelt med høj rejsning.

Der er hovedindgang til stueetagen på nordvestsiden. Hoveddøren er en smule defekt. Der er yderligere en direkte adgang til kælderen udefra.

Ejendommen er i stueetagen indrettet med indgang til entré, hvorfra der er adgang til et værelse og en kvadratisk mellemgang. Der er også herfra trappenedgang til kælderen. Fra mellemgangen er der adgang til terrasse, to værelser og stuen. Stuen er let forhøjet via trappe i forhold til mellemgangen. I stuen er der en brændeovn af mrk. Morsø. Stuen er indrettet som køkkenalrum med en delvist åben skillevæg til køkkenet. Der er adgang til bad/toilet fra stuen. Både i køkken og bad/toilet forefindes håndvask. Entréen og bad/toilet er indrettet med fliser. Resterende rum i stueetagen er indrettet med trægulve. Samtlige rum i stueetagen er indrettet med trælofter, dog således at bad/toilet har tapetseret og malet loft med indbyggede ovenlys. Alle vægge i værelser samt stuen er tapetseret og malet i forskellige farver. Det ene værelse med adgang fra mellemgangen udgør soveværelset. Fra dette værelse er der også udgang til terrassen.

Ejendommen er således indrettet med i alt 7 rum i stueetagen.

I kælderen er der en mindre entré / indgangsparti indrettet med træloft samt flise- og laminatgulv. Der er håndvask i dette rum. Fra rummet er der adgang til to rum. Begge disse rum er disponible og ikke godkendt til beboelse, jf. BBR. Det ene er en slags tørrerum / rum til beklædning, m.v., der indrettet med laminatgulv samt trævægge- og loft. Det andet er et hobbyrum med trævægge og -gulv samt tapetseret og malet loft. Fra entréen i kælderen er der desuden adgang til bad/toilet med håndvask. Dette rum er indrettet med flisegulve, trælofter og tapetserede og malede vægge.

Der er en delvist overdækket nordøstvendt terrasse med to direkte udgange, der kun kan åbnes indefra.

Der er registreret følgende hårde hvidevarer: Emhætte af mrk. Thermex, Komfur/ovn af mrk. Voss. Køleskab og opvaskemaskine er afinstalleret og fjernet i køkkenet. Tilsyneladende er vaskemaskine afinstalleret og fjernet i indgangsrummet i kælderen. Der forefandtes ikke tørretumbler på ejendommen. Det er uklart, hvorvidt en sådan har været etableret og således tillige må anses for afinstalleret og fjernet.

Ejendommen har tilsyneladende været beboet indtil for relativt nylig (formentlig fraflyttet inden for den sidste 1½ måned). Den bærer præg af at have været rengjort for nylig relativt set, hvilket understøttes ved besigtigelse af haven. Haven er passet ok, og græsplænen er også slået inden for den sidste halvanden måneds tid.

Bemærk, at ejendommen kun er delvist rømmet.

På ejendommen er der slutteligt etableret en garage i træ med tapetserede vægge indvendigt. Den har tilsyneladende været anvendt som hobby-/musikrum eller lignende. Det har ikke været muligt at besigtige taget herpå. Det fremgår af BBR, at der skulle være tale om metalplader, hvilket således ikke kan hverken be- eller afkræftes.

Der er etableret stakit mod tilstødende nabogrunde, formodentlig placeret i skel.

Ejendommen er beliggende 6 km nordøst for Sunds i byen Ilskov.

Ejendomsværdi

Pr. 11.01.2018 kr. 173.000, heraf grundværdi kr. 960.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Anca Glodean & Inica Glodean

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Investeringsselskabet Luxor A/S, v/advokat Thomas Buus Pedersen
BuusMark Advokatfirma
Sankt Ols Gade 4
4000 Roskilde

Auktionsbekendtgører

Retten i Herning

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-11-22 kl. 10:30
Retten i Herning
Retssal C
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Herning, www.itvang.dk og www.buusmark.dk

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion kr. 350.000.

Retskreds

AS 148/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-11-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.