48v, Sørup, Svendborg Jorder, pr. 06-11-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

48v, Sørup, Svendborg Jorder

Adresse

Bontvedvej 28
5700 Svendborg

Tinglyst areal 412 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er centralt beliggende i eftertragtet villakvarter i Svendborg – tæt på offentlige transportforbindelser (Svendborg Vest) og i kort afstand til indkøbsfaciliteter.

Ejendommen fremstår med ydervægge i røde teglsten og rødt tegltag. Husets vinduer er termoruder i plastrammer. Opvarmning sker med fjernvarme.

Huset er i stueetagen indrettet med: Snæver entre/gang med garderobe og nedgang til kælder. Soveværelse med udgang til redskabsrum/bagvedliggende terrasseanlæg. Kammer med udgang til samme redskabsrum. Vinkelstue med udgang til lille terrasseanlæg fortil med markise og ca. 15 m² indhegnet terrasse. Interimistisk køkken, formentlig det oprindelige fra 1954. Badeværelse, formentlig også anno 1954, med terrazzogulv og brus. I stuen er der slidt parketgulv, køkkenet har linoleumsgulv og øvrige rum har plankegulve. Huset har pudsede lofter. Kælder er indrettet med adskillige disponible rum, der anvendes til hobbyværksted og opbevaring.

Ved besigtigelsen kunne konstateres følgende hårde hvidevarer: Beko komfur, emhætte af ukendt mærke, Beko ovn, samt Vestfrost køleskab.

Ejendommen fremstår i mindre god vedligeholdelsesstand udvendigt og dårlig stand indvendigt. Der er løse fuger i skorstenen (der ikke anvendes længere), og terrasseanlæg mod vejen fremstår med råd. Der må forventes en del oprydning efter auktion såvel indvendigt som udvendigt.

På ejendommen findes 17 m² garage med teglstensvægge og tagpap, 18 m² carport i træ med PVC-tag samt 29 m² udhus i træ med termoplasttag.

Udenomsarealerne med bl.a. flisebelægninger fremstår noget uplejede.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Der er forbud mod opvarmning med el og forblivelsespligt til fjernvarme. Der gælder områdeklassificering som lettere forurenet, men matriklen er ikke kortlagt.

Der er blandt andet tinglyst servitutter om byggelinjer. Udskrifter er vedlagt salgsopstillingen.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:

Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamilieshus (parcelhus). Beliggenhed (kvalitet): Næsten sikker. Opførelsesår: 1954.
Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Antal værelser: 3. Antal toiletter: 1.
Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Tegl. Bebygget areal 81 m². Samlet bygningsareal 81 m². Samlet kælderareal 81 m². Samlet boligareal 81 m². Energioplysninger: Varmeinstallation: Fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg).

Bygningsnr.: 2
Bygningens anvendelse: Garage (med plads til et eller to køretøjer). Beliggenhed (kvalitet): Næsten sikker. Opførelsesår: 1000. Bebygget areal: 17 m².

Bygningsnr.: 3
Bygningens anvendelse: Carport. Beliggenhed (kvalitet): Næsten sikker. Opførelsesår: 2003. Materialer: Ydervæggens materiale: Andet materiale. Tagdækningsmateriale: PVC. Bebygget areal: 18 m². Beregningsprincip for areal af carport: Carportareal er målt efter tagflade.

Bygningsnr.: 4
Bygningens anvendelse: Udhus. Beliggenhed (kvalitet): Næsten sikker. Opførelsesår: 2006. Materialer:
Ydervæggens materiale: Træbeklædning. Tagdækningsmateriale: PVC. Bebygget areal: 29 m².
Bemærkninger for bygning: Voliere.

Oplysninger om grunde
Vand & afløb: Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg (tidligere offentligt). Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 372.300, heraf grundværdi kr. 1.100.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Tom Kruse

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-11-20 kl. 10:30
Retten i Svendborg
Mødelokale 15
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Susanne Larsen, Njord Law Firm
sl@njordlaw.com oplys sag 510742-224388/sl
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Svendborg

Rekvirering af salgsopstilling


Susanne Larsen, Njord Law Firm
sl@njordlaw.com oplys sag 510742-224388/sl
Pilestræde 58
1112 København K

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på itvang.dk og tvangsaktioner.dk.

Retskreds

AS 7-209/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-11-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.