80gz, Aalborg Markjorder, pr. 06-11-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

80gz, Aalborg Markjorder

Adresse

Mølleparkvej 7
9000 Aalborg

Tinglyst areal 366 m², heraf vej 0 m². Bebygget areal 90 m². Samlet boligareal 93 m². Samlet erhvervsareal 95 m².

Ejendommen, som er opført i 1902 og om-/tilbygget i 1992, er opbygget i pudsede mursten og med eternittag. Vinduerne i ejendommen er gennemgående af plastik. I baggården er der opført en garage med to porte. Der er i forlængelse af garagen disponible rum, der er indrettet med en gang, to rum med murstensvægge, laminatgulv og betonloft samt et toilet/bad med hvide fliser på vægge, betonloft, WC. Håndvask mangler.

Ejendommen er indrettet med pizzeria i stueetagen, hvortil også kælderen bliver benyttet. Førstesalen er indrettet med en lejlighed bestående af køkkenalrum, toilet/bad, to værelser og en udnyttet tagetage. Kælderen anvendes til lager

Pizzeriaet er indrettet med betjeningsareal med siddepladser, hvorfor der er adgang til endnu et lokale med siddepladser. Begge lokaler er med mørke gulve, spot i lofterne og delvis fliser/tapet på væggene. Der er adgang til kældertrappen, hvor kundetoiletterne befinder sig. I kælderen er der tre disponible rum. Alle tre rum er med fliser på gulvene og to rum med fliser på væggene. I kælderen er der installeret dejmaskine, ovn, fryser, rullemaskine, to vaskemaskiner og en tørretumbler.

Køkkenet i stueetagen er indrettet med salatbar, pizzaovn af mærket Sveba Dahlen, Anretterbord, frituresteger, stegeplade, grillplade, gasblus, to store kølediske, mindre trefløjskøleskab og stort køleskab med glaslåge samt yderligere en pizzaovn mærket Classic. Til køkkenet tilstøder der et mindre lokale, hvor der er installeret vask og opvaskemaskine.

Lejligheden på første sal er indrettet med køkkenalrum og stue med linoleumsgulv, tapet på væggene og gipsloft med spots. Køkkenet er med sorte fronter. I køkkenet er der installeret køle-/fryseskab af mærket LG, kogeplade fra Bosch, ovn fra Gorenje og en emhætte fra Simens.

Værelserne er begge med tapet på væggene, hvide gipslofter og indbyggede skabe. Det ene værelse er med laminatgulv, og det andet med trægulv. Toilet/bad er med fliser på gulv og vægge. I toilet/badet er der installeret en brusekabine, toilet og et skabsarrangement. Trappeopgangen til den udnyttede tagetage er af træ. Tagetagen er med skråvægge. Der laminatgulv og væv på vægge/loft. Fra tagetagen er der et større glasparti med dør. Fra baggården er der adgang til lejligheden.

Funktionaliteten af diverse maskiner og hårde hvidevarer kunne ved besigtigelsen ikke fastlægges.

Pizzeriaet ser ud til at være i drift, men formodentlig lejer Tony’s Pizza IVS, CVR-nr. 39433613, Stiftet 01.07.2018, er den 24.10.2019 under tvangsopløsning.

Det har ikke været muligt at få nærmere oplysninger om eventuelle lejevilkår, herunder om der er betalt depositum/forudbetalt leje.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg.
Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 629.600, heraf grundværdi kr. 2.000.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mohamad Abou-Sabha

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Aalborg Kommune

Rantzausgade 22
9000 Aalborg

Auktionsbekendtgører

Advokatfirmaet Vingaardshus A/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-12-03 kl. 09:00
Retten i Aalborg
Retssal 2
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Vingaardshus A/S

Vingårdsgade 22
9000 Aalborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg, Tvangsauktionsafdelingen

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Vingaardshus A/S

Vingårdsgade 22
9000 Aalborg

Ekstra bemærkninger

Der henvises til internetsiderne www.vingaardshus.dk, www.tvangsauktioner.dk og www.itvang.dk.

Retskreds

AS 16-231/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-11-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.