5dt, Hasle by, Hasle, pr. 07-11-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

5dt, Hasle by, Hasle

Adresse

Runetoften 22
8210 Aarhus V

Præsentabel domicilejendom tæt på Aarhus.

Præsentabel domicilejendom fra 2001 med facader af henholdsvis røde mursten og metalprofilplader beliggende i et udbygget erhvervsområde, der ligger parallelt med Viborgvej i den vestlige del af Aarhus, tæt på ringvejen og med kort afstand til både Aarhus City samt motorvej E45. Ejendommen er således ideel for virksomheden, som ønsker at bo i eget domicil i et område med god infrastruktur.

Grundens areal udgør ifølge tingbogen 3.020 m². Det bebyggede areal udgør ifølge BBR-meddelelsen 615 m², og ejendommen består af ca. 515 m² kontor samt et ca. 100 m² opvarmet og isoleret lager-/produktionsafsnit.

Ejendommen er indhegnet og forsynet med automatisk skydeport. Udendørsarealerne er hovedsageligt befæstet med flisebelægning og er udlagt til parkering, tilkørsel til hallen samt udendørs oplag. Den øvrige del af grunden består af græsplæner og grøn beplantning. Der er således rigtig gode parkeringsforhold på ejendommen.

Bygningens kontorfaciliteter består af et indgangsparti, en række kontorer og mødelokaler i varierende størrelse samt et større åbent kontorlandskab. Hertil kommer en større kantine med opsat køkken samt to toiletter. Herudover forefindes flere gode arkiv- og printerrum.

Kontorerne og mødelokalerne fremstår lyse og indbydende og er belagt med henholdsvis mørke gulvtæpper og flotte trægulve. Der er generelt et godt indeklima i bygningen, som er forsynet med klimaanlæg med mulighed for både køling og varme. Akustik- og troldtektpladerne i loftet er endvidere med til at skabe et behageligt arbejdsklima. Endeligt er lokalerne forsynet med installationspaneler med både edb- og eludtag.

Kantinen med opsat køkken og spisepladser er velegnet som et loungeområde med et dejligt lysindfald. Der er i køkkenet installeret en opvaskemaskine fra Asko, et køleskab fra Samsung samt en ovn med tilhørende kogeplade og emhætte fra Voss.

Bygningens lager-/produktionsafsnit udgøres af nogle regulære arealer med en loftshøjde på ca. 2,9 meter. Der er adgang til lager-/produktionsafsnittet via en alu-hejseport, som ligger i niveau med udvendigt terræn. Kvadratmetrene er udnyttet således, at der er et større lokale og i tilknytning hertil et værksted forsynet med udsugning. Derudover forefindes et depot, et toilet samt et installationsrum. Gulvet er belagt med beton.

Ejendommen og bygningen fremstår i pæn stand.

Bygningens varmekilde er fjernvarme.

Ejendommen er beliggende inden for en skovbyggelinje samt i et område med drikkevandsinteresser, se vedlagte ejendomsdatarapport.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6915.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 906.000, heraf grundværdi kr. 4.950.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Strato Ventilation A/S under konkurs v/kurator, advokat Jørgen Hauschildt

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Kurator, advokat Jørgen Hauschildt v/advokat Claus Hilligsø Bak
Bech-Bruun
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Auktionsbekendtgører

Bech-Bruun

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-12-17 kl. 11:00
Retten i Aarhus
Fogedretten, Retssal K1
Kannikegade 16
8000 Aarhus C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Bech-Bruun

Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aarhus, Fogedretten og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6915

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 1.900.000. Fremvisning kan tilmeldes på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6915.

Retskreds

AS 20-206/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-11-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.