12fp, Den sydlige del, Hørby, pr. 07-11-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

12fp, Den sydlige del, Hørby

Adresse

Enebærvej 14
9300 Sæby

Tinglyst areal 847 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i Hørby ca. 10 km vest for Sæby og ca. 4 km nordvest for Syvsten.

Ejendommen er opført med ydervægge af røde mursten, og taget er belagt med røde teglsten. Huset er forsynet med termovinduer i trærammer. Dog er vinduerne i kælderen med enkeltlagsglas. 2 af vinduerne i kælderen er beklædt med en træplade. Der er gipslofter i kælderen og trælofter/rustiklofter i de øvrige rum.

Der er opført en oprindelig bygning på 145 m² samt en tilbygning på 94 m².

Den oprindelige del indeholder: Entré/trappe til 1. sal. Gang. Toilet, hvor bruseren er afblændet, med lysebrune gulvfliser, hvidmalede vægfliser, marmorbordplade med nedstøbt håndvask og hvide underskabe med fyldninger og metalgreb. Køkken. Stue med brændeovn.

1. sal indeholder: Repos. Gang. Badeværelse med lysebrune gulv og vægfliser, badekar, toilet og håndvask nedfældet i mindre bordplade med underskab. 3 værelser. Tilbygningen, hvorfra der er adgang fra stuen i den oprindelige bygning, indeholder i underste niveau: Stue med pejs og 2 værelser. I øverste niveau: Stor repos. Værelse med udgang til altan.

Kælderen indeholder: 3 rum med hvide gulvfliser. 2 rum med støbte gulve.

Køkkenet er med mørkebrunt parketgulv, mørk træbordplade med hvide vægfliser og hvide skabselementer med træfarvede kant og metalgreb. Af hårde hvidevarer forefandtes ved besigtigelsen: Siemens keramisk kogeplade, emhætte, Zanussi ovn samt Bosch opvaskemaskine.

Ejendommen trænger såvel inde som ude til istandsættelse. Der er 2 ødelagte vinduer i stueetagen. Flere af gulvene har hævet sig. Grundens indkørsel er belagt med fliser, og i øvrigt er udenomsarealerne udlagt som have, der fremstår uplejet.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Ejendommen er beliggende inden for et område med drikkevandsinteresser og inden for et område hvor der er forbud mod elopvarmning.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 28.10.2008. Henset til tilstandsrapportens alder og eventuel efterfølgende arbejder på ejendommen, er materialet ikke vedlagt salgsopstillingen. Materialet kan rekvireres ved henvendelse til rekvirenten.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:
Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamilieshus (parcelhus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker Opførelsesår: 1950. Til-/ombygningsår: 1978. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Tegl. Bebygget areal 137 m². Samlet bygningsareal 137 m². Samlet kælderareal 73 m2. Heraf kælderareal < 1.25 m 0. Samlet tagetageareal 102 m². Heraf udnyttet tagetage 102 m². Samlet boligareal 145 m². Areal, der hverken benyttes til bolig eller erhverv. 94 m². Antal værelser: 9. Antal toiletter: 2. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Energioplysninger: Varmeinstallation: Fjernvarme/blokvarme. (radiatorsystemer el. varmluftanlæg). Bemærkninger for bygning: Ejer oplyser i marts 2012, at kun stueetagen samt badeværelse i tagetagen er udlejet. Andet areal på 94 m² er det resterende boligareal, der ikke benyttes.

Bygningsnr.: 2
Bygningens anvendelse: Udhus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker Opførelsesår: ukendt. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Tegl. Bebygget areal: 5 m²

Bygningsnr.: 3
Bygningens anvendelse: Garage (med plads til et eller to køretøjer. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1986. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningmateriale: Tegl. Bebygget areal: 24 m². Overdækning (ikke del af bebygget areal): 11 m²

Oplysninger om grunde
Vand & afløb: Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg (tidligere offentligt). Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 86.100, heraf grundværdi kr. 1.000.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Karsten Koch Nørmølle og Anette Risager Nørmølle

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-12-09 kl. 13:30
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Sussanne Almann Simonsen, Njord Law Firm
sas@njordlaw.com oplys sag 510742-224148/sas
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling


Sussanne Almann Simonsen, Njord Law Firm
sas@njordlaw.com oplys sag 510742-224148/sas
Pilestræde 58
1112 København K

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på itvang.dk og tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS AUKT-417/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-11-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.