11fa, Fjerritslev by, Kollerup, pr. 08-11-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

11fa, Fjerritslev by, Kollerup

Adresse

Vestergade 64
9690 Fjerritslev

Ejendommen er et parcelhus oprindeligt opført i 1969 i gule mursten og med built-up-tag. Ejendommen har et bebygget areal på 230 m² i stueetagen, og der er kælder med et areal på 150 m². Stueplan i ejendommen er hævet så knap halvdelen at kældervæggene er ovenfor jordoverfladen.

Tinglyst areal 1.695 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er midt i en meget omfattende renovering, som forekommer at være gået i stå.

Der er for det første bygget ca. 14 cm uden på soklen inkl. isolering forinden og puds yderst. Det er ikke muligt at se, om det samme gør sig gældende for den del af soklen, der er under terræn, men det formodes.

Der er endvidere monteret nye sorte vinduer og døre i træ/alu både i stueplan og i kælderplan. De nye vinduer og døre har samme fremspring i forhold til den gamle facademur som soklen. Det ser derfor ud til, at såvel den nye beklædning på soklen som de nye vinduer og døre er forberedt til, at der skal sættes en ny facade på hele husets stueplan, måske med isolering, alt afhængig af hvilket materiale der vælges.

Det ser endvidere ud til, at ejendommen har fået nyt built-up-tag med nyt udhæng hele vejen rundt.

Indvendig er der både i kælder- og stueplan til dels lavet ændret/ny ruminddeling, der i stueplan til dels står med ubehandlede gipsvægge, men med ledninger trukket til el i et vist omfang. I kælderen er der anvendt både anvendt gips- og lecavægge.

I køkkenet er der sat køkkenelementer og kogeø ind, men der er ingen hvidevarer.

Ejendommen er ifølge BBR-ejermeddelelsen tilsluttet almen, privat vandforsyning, har afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg og forsynes med fjernvarme. Men på grund af den aktuelle ombygning formodes det ikke, at der er funktionsdygtige installationer i ejendommen.

Sluttelig er der på ejendommen en ældre træbygning, som dels indeholder en garage og dels et udhus. Arealerne på disse faciliteter, der også til dels er under renovering, andrager ifølge BBR-ejermeddelelsen henholdsvis 35 og 45 m².

Det bemærkes sluttelig, at der foreligger Tilstandsrapport fra 07.03.2016, Eleftersynsrapport af samme dato samt energimærke af 04.06.2014. Disse er udeladt, da de på grund af den igangværende renovering forekommer at være uden relevans. Materialet kan rekvireres, hvis det ønskes.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7086.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 215.500, heraf grundværdi kr. 1.400.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Klaus Nørager Kristensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Fortrinskrav v/advokat Per Mogensen
Advokathus Nord I/S
Godsbanegade 21
9700 Brønderslev

Auktionsbekendtgører

Advokathus Nord I/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-11-25 kl. 09:30
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokathus Nord I/S

Godsbanegade 21
9700 Brønderslev

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7086

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS AUKT-339/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-11-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.