35, Stenild by, Stenild, pr. 08-11-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

35, Stenild by, Stenild

Adresse

Borgergade 17
9500 Hobro

Ejendommen er beliggende på Borgergade 17 i Stenild i Rebild Kommune.

Ejendommens tinglyste areal er 585 m².

Ejendommen består af to plan. Stueplan består af et bryggers, et badeværelse samt et køkken/alrum. Første sal består af en repos, et soveværelse samt et værelse.

Ejendommen er indrettet med et bryggers med lysegrå klinker og lyst træloft. I bryggerset er der etableret håndvask med bordplads og underskabe. I bryggerset er der endvidere et højskab, hvori der bl.a. er placeret en tørretumbler, en vaskemaskine samt en centralstøvsuger.

Fra bryggerset er der videre adgang til ejendommens badeværelse samt køkken/alrum. Badeværelset er med lysegrå klinker på vægge og gulv samt lyst træloft. Badeværelset indeholder bruseniche i klar glas, toilet, håndvask med underskabe, håndklædetørre samt yderligere skabsplads.

Ejendommens køkken/alrum er belagt med lyse trægulve og lyst træloft. Fra køkken/alrummet er der via en terrassedør adgang til ejendommens have og anlagte træterrasse.

Køkkenområdet er belagt med lysegrå klinker. Køkkenet er af nyere dato med hvide låger og stålgreb samt kogeø. Køkkenet indeholder hvidevarer i form af kombiovn (lejer har oplyst, at denne er defekt), varmluftsovn, kogeplade, emhætte, opvaskemaskine samt amerikanerkøleskab.

Trappen til ejendommens førstesal er placeret i hjørnet af køkken/alrummet. Fra trappen kommer man op til en repos med lyst trægulv. Fra reposen er der kig ned til køkken/alrummet. Værelserne på første sal er placeret i hver sin side af reposen. Værelserne har begge skråvægge og er belagt med lyse trægulve.

Der er gulvvarme i hele ejendommens stueetage. Det er af lejer oplyst, at der ingen varmekilde er på ejendommens første sal.

Ejendommen fremtræder generelt i pæn og moderniseret stand.

Ejendommen opvarmes med en luft-til-vand-varmepumpe.

Vandforsyningen er fra privat, alment vandforsyningsanlæg.

Til ejendommen hører desuden en garage med elport, hvor der er plads til et køretøj. Den bagerste del af garagen er indrettet med et mindre værkstedsbord. Lejer har under rekvirentens besigtigelse oplyst, at der er mindre utætheder i garagens tag.

Det bemærkes fra rekvirentens side, at ejendommen er udlejet - fuldstændig kopi af lejekontrakten findes i salgsopstillingen.

Der tages forbehold for uoverensstemmelser mellem BBR-meddelelsen og de faktiske forhold, samt afvigelser mellem det matrikulære skel og det fysiske skel.

Ejendommen er besigtiget den 06.09.2019 uden faglig assistance, og der tages forbehold for tekniske installationer og ejendommens stand generelt.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 92.200, heraf grundværdi kr. 540.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Asbjørn Tranum Lassen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Advokatfirmaet Himmerland ApS
Kirkegade 1
9600 Aars

Auktionsbekendtgører

Retten i Aalborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-11-26 kl. 11:00
Retten i Aalborg

Badehusvej 17
9600 Aars

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Himmerland ApS

Kirkegade 1
9600 Aars

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Himmerland ApS

Kirkegade 1
9600 Aars

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på 1. auktion kr. 230.000. Salgsopstilling er endvidere tilgængelig på www.itvang.dk.

Retskreds

AS 16-190/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-11-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.