19f, Nørreby by, Borre, pr. 08-11-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

19f, Nørreby by, Borre

Adresse

Nørrebyvej 20
4791 Borre

Tinglyst areal 1.995 m², heraf vej 0 m².

Bygning 1: Fritliggende parcelhus, opført i 1963 og ombygget i 1978. Boligareal 165 m², dertil 120 m² kælder.

På ejendommen findes en nedgravet/underjordisk tank fra 1974. Tanken er i drift og har en størrelse på 2.500 L.

Udvendig:

Ejendommen er et fritliggende parcelhus i et naturskønt område i Borre på Møn. Her er baghave med udsigt over mark og skov. Husets have er dog tæt bevokset og bærer præg af ikke at være vedligeholdt. Endvidere har haven en stor terrasse, der er adgang til via husets dagligstue. For enden af baghaven ligger et lille drivhus. Derudover er der opført et skur i baghaven med plads til cykler m.v. Drivhus og skur er ikke registreret på BBR. Fra husets forhave er adgang til parkering og indgang til garage i husets kælder

Husets vinduer er i hvidmalet træ og fremstår fine. Derimod bærer husets udvendige døre præg af ikke at være at vedligeholdt, og de er derfor utætte. Huset er bygget i røde mursten, og taget er i sinusplader. Huset bærer udefra præg af ikke at være vedligeholdt, navnlig fordi haven er tæt bevokset og svært fremkommelig.

Indvendig:

Ejendommen består af en stueetage og en kælder.

Stueetagen: Selve stueetagen består af en stor stue med udgang til have, køkken med plads til spiseplads, entre med vindfang, badeværelse, toilet samt tre værelser. Stuen og de tre værelser har lyse trægulve. I køkkenet af der ligeledes trægulv, men i mørkere træ end i de øvrige rum. Entreen har laminatgulv, mens badeværelse, bryggers og toilet har mørke klinker i brunlige nuancer.

Stuen har gule vægge og hvide listelofter, store vinduer samt udgang til både for- og baghave i hver sin ende. Derudover er der udtag til brændeovn, men denne er fjernet.

Husets badeværelse er af ældre dato med klinker på gulv og vægge i brune nuancer. Badeværelset har hvide elementer - også af ældre dato. Her er både brus, badekar og vask, i brune nuancer, samt et toilet.

For enden af husets bryggers er adgang til et lille gæstetoilet. Dette toilet har, ligesom husets badeværelse, klinker på gulv og vægge, men i brune og blå nuancer. Dette toilet består alene af håndvask og toilet.

Køkkenet har hvide træelementer med fyldningslåger og skuffer samt laminatbordplade. Køkkenets vægge består af henholdsvis brune klinker, råhvidt tapet, samt en rå murstensvæg i køkkenets ene ende. I denne murstensvæg er et stort vindue med udsigt over husets have. Der er følgende installationer i køkkenet: en ovn af mærket Gram, en glaskogeplade af mærket Gram samt en kobberfarvet emhætte af mærket Bacho. Køkkenet indeholder ikke opvaskemaskine eller køleskab.

Husets største værelse har gule vægge samt to store sprossevinduer med farvet glas ud til husets forhave. For at komme til husets store værelse, går man igennem i svalegang, med gule vægge og lyst trægulv. Husets to øvrige værelser er begge gennemgående. Begge værelser har hvide vægge og store vinduer, der virker tætte. Alle værelser har gipslofter.

Det må dog bemærkes, at loftet i det ene rum er beskadiget. Noget kunne tyde på, at der er tale om en fugtskade, idet loftets isolering bærer præg af at have været fugtigt.

Husets entre, vindfang samt bryggers er alle rum i blå nuancer. I husets vindfang og entre er væggene blå, mens husets bryggers er hvidt, dog med blå fodpaneler og døre. Bryggers indeholder vaskemaskine af ukendt mærke. Fra husets entre er der indgang til stue, køkken, badeværelse, bryggers samt det ene af de tre værelser (det gennemgående). Husets bryggers har blå træelementer. For enden af bryggerset findes husets lille toilet, ligesom der er udgang til husets baghave.

Kælder: Fra husets bryggers går man fra stueetagen ned i husets kælder. Her er en lille trappeopgang, hvorfra der er indgang til kælderens største rum. Her tale om en stor kælder med 5 reelle rum, samt garage. Det ene rum har trægulve, kælderens øvrige rum har gulve i beton. Husets kælder virker umiddelbart tør.

Det må bemærkes, at huset også indvendigt bærer præg af ikke at være vedligeholdt, og køber må påregne omkostninger til renovering.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7004.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 225.600, heraf grundværdi kr. 920.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Joan Haugaard Jensen, Thomas Haugaard Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S v/advokat Michael Gregersen
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-12-04 kl. 09:30
Retten i Nykøbing Falster
Retssal J
Vestensborg Allé 8
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Nykøbing Falster og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7004

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 4-721/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-11-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.