10bz, Hvidovre by, Hvidovre, pr. 11-02-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

10bz, Hvidovre by, Hvidovre

Adresse

Ejstrupvej 13
2650 Hvidovre

Ejendommen Ejstrupvej 13, 2650 Hvidovre, matr. nr. 10 bz Hvidovre by, Hvidovre, af areal ifølge tingbogen 663 m² med et boligareal på 95 m² ifølge BBR, med offentlig ejendomsvurdering 2018 kr. 1.850.000, heraf grundværdi kr. 998.500, beskrives efter - ikke-sagkyndig - besigtigelse og i henhold til oplysninger i BBR som følger:

Ældre ejendom, som ifølge BBR er opført i 1938, og som trænger til istandsættelse.

Der er lille stue, køkken med Gorenje komfur og Blomberg køl-/fryseskab og 2 værelser. Ved stuen var der 2 døre som var aflåst, men som ifølge ejers repræsentant gav adgang til et og samme værelse.

Kælder med flere mindre rum, heraf toilet og håndvask uden brus, et med Gram fryser, et andet med Zanussi vaskemaskine og tørretumbler samt Aeg vaskemaskine samt et rum som stod tomt og et fyrrum.

Udenfor er der træterrasse. Ifølge BBR er der 2 udhuse og carport, hvilket ikke synes at passe med de bygninger, der kan konstateres på grunden, hvilket auktionskøber opmærksomhed henledes på. BBR er vedlagt denne salgsopstilling.

Det er uvist, hvorvidt der er lejere på ejendommen. Der er ingen tilmeldt på adressen. Ved besigtigelsen blev truffet en udenlandsk person, der oplyste, at der ud over ham selv boede flere lejere på ejendommen. Ejendommen bar også præg af, at der boede mange personer. Adspurgt til lejekontrakt kunne han ikke forevise nogen, hvorfor denne formentlig ikke findes. Evt. auktionskøber overtager derfor alle evt. forpligtelser, hvis det måtte vise sig, at der evt. er en eller flere lejere på ejendommen, herunder økonomiske forpligtelser vedrørende evt. depositum, forudbetalt leje, tilbagebetalingskrav m.v.

Lån til betaling af stigning i grundskyld:

Fra og med 2018 er stigning i grundskyld indefrosset som lån, der forfalder i tilfælde af ejerskifte og påhviler sælger at betale.

En auktion betragtes i den forbindelse efter rekvirentens opfattelse som et ejerskifte i relation til lånet.

Lånet er ikke tillagt fortrinsret, og derfor er de indefrosne beløb ikke medtaget i størstebeløbet.

Men i det omfang, at sælger ikke indfrier, har kommunen mulighed for at henholde sig til ejendommen og derved reelt pålægge auktionskøber udgiften.

En auktionskøber må derfor indrette sit bud efter, at der påhviler en forpligtelse herfor.

Den er af kommunen i ejendomsdatarapporten - side 7 - opgjort til kr. 7.046,32 pr. 13.03.2020.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7527.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 998.500, heraf grundværdi kr. 1.850.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Bahram Sari Beliverdi

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Hvidovre Kommune v/advokat Rolf Ledertoug
Advodan Glostrup
Glostrup Torv 6
2600 Glostrup

Auktionsbekendtgører

Advodan Glostrup

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-03-13 kl. 10:15
Retten i Glostrup

Stationsparken 27
2600 Glostrup

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advodan Glostrup

Glostrup Torv 6
2600 Glostrup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Glostrup og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7527

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges af pant- og liebhavere på en senere aftalt dato, som kommer til at fremgå af www.boligsiden.dk, og efter forudgående tilmelding til jagr@advodan.dk eller telefonisk til 46145036 tidligst dagen før, hvor klokkeslæt vil kunne oplyses. Salgsopstilling kan downloades fra www.boligsiden.dk, rekvireres fra fogedretten under henvisning til sagsnr. AS 293/2019 eller hos rekvirenten under henvisning til sagsnr. 170282.

Retskreds

AS 293/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-02-12 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.