1g, Masnedø, Vordingborg Jorder, pr. 12-02-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1g, Masnedø, Vordingborg Jorder

Adresse

Masnedøvej 36
4760 Vordingborg

1ce, Masnedø, Vordingborg Jorder

Adresse

Masnedøvej 36
4760 Vordingborg

Fritliggende enfamilieshus.

Tinglyst areal 1.285 m², heraf vej 0 m².

Ikke-sagkyndig besigtigelse foretaget den 24.01.2020.

Gennemrenoveret fritliggende enfamilieshus opført 1900, ydervægge i pudset, malet murværk, tag med cementtagsten samt frontspids mod Storstrøm.

Ejendommen indeholder: indgang i entre, fliser på gulv, malede vægge, træprofilloft, klædeskab samt indgang til kombineret køkken og alrum med flisegulv, malede murstensvægge, træprofilloft, nyere elementkøkken, kogehalvø med frithængende rustfri stål emhætte, brændeovn, vinduesparti med udgang til sydvestvendt træterrasse, trætrappe til første sal, brændeovn til muret skorsten samt 2 sæt dobbelte franske døre mod sydøst med udsigt over Storstrømmen, tæppebelagt 2-rums værelse, malede vægge og træprofilloft, samt udgang til træterrassen, tæppebelagt soveværelse med glasvæv på væggene, træprofilloft, dobbelte franske døre mod sydøst med udsigt over Storstrømmen samt indbygget klædeskab, baggang med flisegulv, malede murstensvægge, træprofilloft, indbygget klædeskab samt tekniske installationer for vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til sammenbygget garage, badeværelse med fliser på gulv, vægge og i bruseniche samt træprofilloft med indbygningsspot.

Førstesals tæppebelagt stue, skråvægge til kip med synlige hanebånd, stor frontspids med skydeglasdøre med udsigt over Storstrømmen fra Vordingborg til Farøbroerne, samt gavldør med udgang til stor førstesals træterrasse med storslået udsigt.

Sammenbygget dobbelt garage med 2 stk. metal garageporte med elhejs, bryggers elementer med vask, råpudsede vægge, træprofilloft, oliefyr med stålskorsten samt udgang til overdækning med betongulv, enkeltlags PVC-tagplader, samt fritstående olietank.

Arealer ifølge BBR:

Bygning: 126 m²
Bolig: 153 m²
Bebygget: m²
Tagetage: 44 m²
Udnyttet tagetage: 44 m²
Garage: 17 m²
Udhus: 31 m²

Ovennævnte oplysninger er delvist baseret på offentlige registre, herunder BBR, hvorfor der ikke kan indestås for korrektheden heraf.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7408.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 305.000, heraf grundværdi kr. 1.200.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Henrik Tobiesen Sander

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Thomas Colstrup
Advodan Næstved
Nygade 9
4700 Næstved

Auktionsbekendtgører

Advodan Næstved

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-03-04 kl. 10:00
Retten i Nykøbing Falster
Retssal J
Vestensborg Allé 8
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advodan Næstved

Nygade 9
4700 Næstved

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Nykøbing Falster og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7408

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 4-954/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-02-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.