12ø, Tulstrup by, Ikast, pr. 12-02-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

12ø, Tulstrup by, Ikast

Adresse

Søbjergvej 16
7430 Ikast

2. auktion. Højeste bud på 1. auktion var kr. 510.000.

Ejendommens areal udgør ifølge tingbogen 1.095 m², heraf vej 0 m².

Ejendomsværdi pr. 01.10.2018 kr. 960.000, heraf grundværdi kr. 369.500.

Ejendommen er beliggende i byzone.

Ejendommen består ifølge BBR af følgende bygninger:

Bygning 1:
Fritliggende enfamilieshus (parcelhus) opført i 1963, til-/ombygningsår 1976. Opført i mursten (tegl, kalksten, cementsten) med tag i fibercement, herunder asbest (bølge- eller skifereternit). Bebygget areal udgør 124 m², heraf indbygget udestue på 26 m². Overdækning på 8 m² (ikke en del af bebygget areal). Samlet tagetageareal udgør 63 m², heraf udnyttet tagetage på 63 m². Samlet boligareal udgør 161 m².

Varmeinstallation: fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg)
Supplerende varme: ovne til fast brændsel (brændeovn o.lign.)
Vandforsyning: privat, alment vandforsyningsanlæg.
Afløbsforhold: afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Oplysning om tekniske anlæg: Beliggenhed (kvalitet): Usikker. Tank (produkt på væskeform). Indhold: Mineralske olieprodukter (olietankbekendtgørelsens § 6, stk. 1, nr. 13). Etableringsår 1965. Tanken er afblændet. Driftstatus: Ikke i drift.

Bygning 2:
Garage (med plads til et eller to køretøjer) opført i mursten (tegl, kalksten, cementsten) med tag i fibercement, herunder asbest (bølge- eller skifereternit). Bebygget areal: 28 m².

Beskrivelse:

Ejendommen er en rød murstensejendom i 2 etager, med et mørkt eternit tag. Tilhørende til ejendommen er en carport, en garage med skur samt en udestue.

Stueetagen har hvide lofter, imens 1. salen har mørke trælofter. Ved indgang via hoveddøren, kommer man ind i entreen. Her er et lysebrunt linoleumsgulv. Herfra er der adgang mod højre til et værelse med gulvtæppe og lyse vægge, imens der mod venstre er adgang til et badeværelse. Badeværelset har et hvidt skabsmodul, toilet samt en brusekabine.

Fortsætter man lige ud fra entreen, kommer man ind i ejendommens stue. Herfra er der et stort vinduesparti ud mod forhaven/vejen. Gulvbelægningen er delvist linoleum, delvist fjernet og delvist påført et lyst gulvtæppe. Yderligere er der en brændeovn i stuen.

Går man til venstre fra stuen, kommer man ind i ejendommens køkken. Her er lyse skabsmoduler, men ingen hårde hvidevarer (fjernet). Bordpladen er af træ. Gulvet er lyst linoleumsgulv med skader ned til undergulvet. Der er udsigt fra køkkenet ud mod ejendommens baghave, ligesom der er adgang til et bryggers, hvorfra der er adgang videre ud mod haven. Adgangen fra bryggerset ud mod haven er dog ikke funktionsdygtig p.t., da låsen er boret ud, og døren er boret fast i karmen. Yderligere er et vindue i døren ud mod haven gået i stykker.

Flere af husets radiatorer var afmonteret og enkelte fjernet fra ejendommen. Der er i øvrigt ikke registreret hårde hvidevarer eller andet tilbehør på ejendommen.

Fra ejendommens stue er der en trappe op til 1. sal. Trappens sidste trin inden 1. sal sidder løst og bør ikke betrædes.

På 1. salen ankommer man først til et repos med plads til ophold, der har plads til at der kan indrettes. Reposet har lyst gulvtæppe. Fra reposet er der adgang til 3 værelser med gulvtæpper og lyse vægge. Yderligere er der adgang til et toilet med dobbelt håndvask og lyse skabe. Fra det ene af værelserne er der adgang ud til en overdækket træterrasse.

Udendørs består ejendommen af en have med en lille terrasse, flere træer samt en udestue med flisebelægning.

Der må ud over oprydning på hele ejendommen og almindelig vedligeholdelse også påregnes diverse renoverings- og istandsættelsesopgaver.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen foretaget af ikke-byggesagkyndig, ejerens oplysninger samt offentlige registre, så som eksempel BBR-meddelelse, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 369.500, heraf grundværdi kr. 960.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Malene Søndergaard Jepsen og boet efter Michael Alfred Knudsen v/bobestyrer, advokat Jens Bangsgaard

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Den Jyske Sparekasse
Borgergade 3
7200 Grindsted

Auktionsbekendtgører

Advokat Sune Bækgaard Sørensen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-03-06 kl. 09:00
Retten i Herning
Retssal C
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Sune Bækgaard Sørensen
Spektrum Advokater
Poulsgade 6
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Herning

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Sune Bækgaard Sørensen
Spektrum advokater
Poulsgade 6
7400 Herning

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. 2. auktion. Højeste bud på 1. auktion var kr. 510.000.

Interesserede liebhavere opfordres til at foretage besigtigelse af ejendommen. Fremvisning af ejendommen kan i god tid inden auktionens afholdelse aftales ved henvendelse til Spektrum Advokater, advokat Sune Bækgaard Sørensen eller Anne Hald på telefonnummer 97222050.

Retskreds

AS 251/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-02-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.