11, Skovby, Lysabild, pr. 13-02-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

11, Skovby, Lysabild

Adresse

Skovbyvej 81
6470 Sydals

1106, Skovby, Lysabild

Adresse

Skovbyvej 81
6470 Sydals

Ejendom beliggende i Skovby på Sydals.

Tinglyst areal 7.371 m², heraf vej 0 m².

Ejendom beliggende i Skovby på Sydals. Ejendommen består af to sammenhængende boliger, hvoraf den ene bolig er beboet af ejerne, mens den anden bolig er udlejet.

Ejendommen er opført 1800 og er opført i gule mursten og med mørkt eternittag.

Bolig 1 har et samlet boligareal på 169 m². Boligen består af entre med adgang til værelse, stor stue og køkken. Fra køkkenet er der videre adgang til bryggers, hvorfra der er adgang til badeværelse med wc og bruseniche. Fra køkkenet er der endvidere trappe til 1. sal, som består af tre værelser.

I køkkenet forefindes der Siemens ovn, Gorenje keramisk komfur, Siemens opvaskemaskine samt køleskab.

Bolig 2 er udlejet, og det har ikke været muligt at få adgang til besigtigelse. Boligen har en samlet boligareal 139 m². Det er oplyst, at den månedlige lejeindtægt udgør kr. 4.500.

Til ejendommen er en stor lade på 363 m², som er delvist udlånt/udlejet til et dykkerfirma. Laden er opført i metalplader. Derudover er der en delvist nedrevet ældre bygning, der har karakter af tidligere staldbygning.

Der tages forbehold for tredjemandsrettigheder samt de hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen samt at disse fungerer.

Beskrivelsen sker på baggrund af BBR-udskriften samt besigtigelse den 07.02.2020.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registeret og offentlige registre, som kan indeholde fejl. Hverken foged, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for sådanne fejl, og interesserede købere opfordres til, efter forudgående henvendelse til rekvirentens repræsentant, selv at besigtige ejendommen.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ud over budsummen overtager køber depositumskrav på minimum kr. 9.000. Der tages forbehold for eventuelt yderligere deposita og lejekrav.

Det bemærkes, at køber indtræder i rettigheder og forpligtelser i henhold til lejelovgivningen.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7545

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 248.400, heraf grundværdi kr. 1.250.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Ann-Marie Kryhlmand Larsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Erik Schøt-Bæk
Buch Advokatfirma
Hansborggade 30
6100 Haderslev

Auktionsbekendtgører

Buch Advokatfirma

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-03-16 kl. 10:00
Retten i Sønderborg
Retssal 8
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Buch Advokatfirma

Hansborggade 30
6100 Haderslev

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7545

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 6-497/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-02-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.