4dn, Hørsholm by, Hørsholm, pr. 13-02-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4dn, Hørsholm by, Hørsholm

Adresse

Højdevang 11
2970 Hørsholm

Tinglyst areal 1.182 m², heraf vej 0 m². Ifølge BBR udgør boligarealet 161 m².

Generelle indledende bemærkninger:

Ejendommen er placeret på en hyggelig og rolig villavej.

Udvendig besigtigelse:

Ejendommen er oprindeligt en bungalow, med en ca. 20 år gammel, større tilbygning i 2 plan. Den oprindelige bygning er opført af hvid pudsede mursten og nybygningen af hvid pudset gasbeton. Taget er beklædt med røde teglsten. Vinduerne er med brune trærammer udvendigt og hvide trærammer invendigt med termoruder. Gavlen mod haven er beklædt med mørkt træ.

Huset er beliggende ud til vejen på en skrånende grund, så der fra terrassen er fuld udsigt over haven. Haven er anlagt med græs og buske og fremstår generelt velholdt. I tilknytning til huset er der en stor dobbelt carport med skur af træ.

Der er adgang til ejendommens baghave via en dør i carporten samt to døre fra selve ejendommens hovedbygning. Ejendommen er tilsvarende velholdt. I baghaven er der en terrasse, der er løftet via pæle, således adgang opnås fra stueetagen eller via en trappe fra baghaven. Terrassen består af træ og er grønmalet.

I forlængelse af carporten findes desuden et mindre redskabsrum bestående af grøntmalet træ. Redskabsrummet er af træ.

Indvendig besigtigelse:

Fra entreen der har klinker på gulvet, malede vægge og brede lyse trælofter, er der adgang til mindre køkken, stue, toilet med håndvask og toilet, mørkeblå klinker på gulvet, hvide fliser og trælisteloft, soveværelse og trappe til kælder. Alt fremtræder i almindeligt vedligeholdt og pæn stand.

Opvarmning sker ved naturgas.

Der er hvide trævinduer med termoruder i den oprindelige bygning, og vinduer af lyst træ med termoruder i tilbygningen.

Soveværelset har plankegulv bredde lyse trælister på loftet og malede vægge. Køkkenet har korkfliser på gulvet, lyse fliser halvt oppe og malede vægge til loftet, der har bredde trælister. Der er hvide skabe og massiv lys træbordplade. Af installationer er der Samsung køle-/fryseskab, Voss ovn og Scholtes gasplade med 4 blus nedsænket i bordet.

Stuen er opdelt i 3 afdelinger. En forstue med adgang fra entre, adgang til mindre spisestue gennem buet åbning, der er herfra nedgang til kælder. Fra spisestuen er der åbent til stor stue (tilbygningen), med store vinduer i hele stuens bredde, med udgang til træterrasse, hvorfra der er udsigt over haven. Fra terrassen er der trappe til haven.

Stuerne har lyse parketgulve, hvide vægge og hvide gipsplader i stuerne i den oprindelige bygning, og hvidt malet loft i den store stue i tilbygningen.

Der er fuld kælder under huset. Der er adgang til kælderen både fra entre og spisestue. I den oprindelige del af huset er der indrettet et stort badeværelse med beigefarvede fliser på gulve og vægge og træliste loft. Der er kar, bruseplads, dobbelt håndvask og toilet. Der er god skabs- og hyldeplads.

Der er desuden 2 store disponible rum og vaskekælder. Vaskerummet er med lysebrune klinkerpå gulvet. Der er hhv. en Miele og Aeg vaskemaskine og en Miele tørretumbler.

Kælderdelen af tilbygningen består af en gang med indbygget dobbelt klædeskab, hvorfra der er adgang til 2 værelser og for enden af gangen til et 3. værelse, der har vinduer i værelsets bredde ud til haven. Der er lyse parketgulve og hvide lofter og vægge i alle værelser.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5223

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 2.164.300, heraf grundværdi kr. 4.750.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Niels Bjarne Grindsted

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Hørsholm Kommune v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-03-10 kl. 13:00
Retten i Helsingør
Retssal D
Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Helsingør og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/5223

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 55-299/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-02-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.