5f, Sangstrup by, Voldby, pr. 13-02-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

5f, Sangstrup by, Voldby

Adresse

Hjembækvej 24
8500 Grenaa

17c, Sangstrup by, Voldby

Adresse

Hjembækvej 24
8500 Grenaa

Større, renoveret murstenshus tæt ved Grenaa.

Beskrivelse af ejendommen:

Ejendommen matr. nr. 5 f og 17 c, Sangstrup by, Voldby beliggende Hjembækvej 24, 8500 Grenaa:

Ejendommen består af et ældre renoveret murstenshus, beliggende på en 985 m² grund, hvoraf 0 m² udgør vej. Ejendommen har en offentlig vurdering på 880.000, og en grundværdi på kr. 65.600.

Ejendommen er beliggende tæt på centrum i Bønnerup Strand nordøst fra Grenaa. Ejendommen er i flere plan, med stueetage og kælder. Derudover er der et udhus/garage tilknyttet ejendommen.

Beboelsesbygningen er i BBR registreret som et fritliggende enfamilieshus, opført i 1933 med til-/ombygning i 1975. Derudover er ejendommen blevet renoveret indvendigt. Samlet bygningsareal er 95 m², herunder kælderareal på 80 m², samt tagetage på 60 m², hvor 60 m² er udnyttet til beboelse. Det samlede boligareal er på 238 m². Ejendommen er opført med mursten og tegl som tagdækning.

Derudover er der tillige en mindre bygning som i BBR er registreret som udhus, opført i et ukendt år. Udhuset har et samlet bygningsareal er 12 m². Udhuset er opført med mursten og tegl som tagdækning.

Adgang til beboelsesbygningen sker via bryggers/entré, via udvendig trappe, der er belagt med sorte klinker. Fra bryggers/entré er der adgang til både toilet med bad, der har grå klinker samt en stor stue, køkken samt 1. sal og en lille mellemgang med nedgang til kælder. Den store har trægulv, og der er gennemgang til en mindre stue som hænger sammen med køkkenet samt en mindre stue, som har adgang til terrasse. Gulvbelægning i stuerne og køkkenet er trægulv.

Adgang til 1. sal sker via trappe op til en mindre repos, hvorfra der er adgang til et større rum med trægulv med hems. Fra dette rum er der adgang til et soveværelse samt et andet værelse. I soveværelset er der adgang til et badeværelse med toilet som ikke er færdiggjort med lyse klinker. De øvrige rum har trægulv.

Adgang til kælderen ske ved mellemgangen fra bryggers/entré, hvor der er adgang til et stort vaskerum med egen indgang udefra. Fra dette run er der adgang til toilet, samt 3 mindre rum der alle er belagt med gulvtæppe.

De øvrige rum har lyse klinker. Derudover der adgang til et større badeværelse med karbad og almindelig bad samt et opbevaringsrum ligeledes med lyse klinker.

På ejendommen er der registreret en olietank, størrelsesklasse 1 og nedgravet i 1985 og forsat i drift.

Følgende hårde hvidevarer forefindes:

I køkkenet er der et Bosch ovn/komfur, Bosch køle-/fryseskab, Blomberg emhætte, Electrolux opvaskemaskine og i kælderen er der LG vaskemaskine og Aeg tørretumbler.

Varmeinstallation: Centralvarme fra eget et-kammer fyr (flydende brændsel, herunder olie).

Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg.

Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af fremtidige pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret samt tingbogen, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Det påhviler endvidere auktionskøber selv at tegne forsikring for den købte ejendom.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7353

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 65.600, heraf grundværdi kr. 880.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jacob Vestergaard Rasmussen & Sine Sørensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Norddjurs Kommune, Opkrævningen v/advokat Rasmus Grejsen Lynge
Advokaterne Passagen
Passagen 4
8500 Grenaa

Auktionsbekendtgører

Advokaterne Passagen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-03-18 kl. 09:30
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokaterne Passagen

Passagen 4
8500 Grenaa

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7353

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 16.03.2020 kl. 15.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7353.

Retskreds

AS 54-459/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-02-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.