27a, Helnæs by, Helnæs, pr. 14-02-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

27a, Helnæs by, Helnæs

Adresse

Bøgeskovsvej 5
5631 Ebberup

Tinglyst areal 19.500 m², heraf vej 750 m².

Landbrugsejendom uden landbrugspligt.

Ejendommen har ifølge BBR 5 bygninger. Nedenfor beskrives hver enkelt bygning med bygningsnummer fra BBR sammenholdt med de faktiske forhold på ejendommen.

Bygning 1:
Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1877. Bebygget areal 226 m². Samlet boligareal er 226 m², herudover 16 m² kælder.

Bygningen er det oprindelige stuehus, opført i hvidmalet pudsede mursten med tag af røde tagsten. Ved besigtigelse skønnes det, at der er fugt i flere vinduer og puds på facader mangler flere steder.

Ejendommen indeholder entré med gult stengulv, hvidmalede vægge og adgang til stue, køkken samt badeværelse. Badeværelse er med terrazzogulv, hvidmalet loft og hvide elementer. Køkken er med kogeø, laminatgulv med trælook, lyse træelementer, mørk bordplade i sten, spiseplads, loftsspots, emhætte mrk. Siemens, indbygget kogeplade mrk. Siemens, indbygningsovn mrk. Siemens, opvaskemaskine mrk. Blomberg samt integreret køleskab mrk. ukendt.

Fra køkken er der udgang til fliseterrasse samt adgang til bryggers og vinkelstue. Bryggers er med gulbrune gulvklinker, trælisteloft, indbygget skabe, loftslem, elementer i lyst træ, vaskemaskine mrk. Aeg, tørretumbler mrk. Electrolux samt gulvlem til kælder. Loft og kælder er ikke besigtiget.

Fra bryggers er der udgang til gårdsplads samt adgang til to værelser og et viktualierum med en kummefryser mrk. Gram. Det ene værelse er med laminatgulv i trælook og trælisteloft. Det andet værelse er med hvidt pladeloft og laminatgulv. Vinkelstue er med hvidmalet loft, lysegråt gulvtæppe, adgang til fliseterrasse, udsigt til marker og stendige samt med adgang til soveværelse.

Soveværelse er med mørkegråt gulvtæppe, hvidt pladeloft og med adgang til et badeværelse og et kontor. Kontor er med gråt gulvtæppe og hvidt pladeloft. Badeværelse er med rødbrune gulvklinker, trælisteloft, sort badeværelsesmøbel med hvid vask og hvidmalede pudsede vægge.

Ejendommen opvarmes med pillefyr. Supplerende varmekilde er jf. BBR brændeovn, men ifølge ejer er der ingen supplerende varmekilde.

Bygning 2:
Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1877, til-/ombygget i 1974. Bebygget areal 102 m². Bygningen er opført i hvidmalet pudsede mursten med tag af sorte tagplader. Den ene facade er opført i gule mursten med gavl i brunmalet træ. Staldbygning tidligere anvendt til svinehold. Bygningen er uopvarmet. Ved besigtigelse skønnes det, at der er løs og manglende puds flere steder.

Bygning 3:
Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1877, til-/ombygget i 1974. Bebygget areal 645 m². Bygningen er opført i hvidmalede pudsede mursten med tag af sorte fibercementplader. Adgang til gårdspladsen sker via porthul i bygning 3. Bygningen er U-formet og omkranser sammen med hovedhuset hele gårdspladsen. Bygningen er staldbygning, tidligere anvendt til svinehold. Bygningen er med betongulv og hvælvingeloft i den ene længe. I en længe er der adgang via to garageporte, hvor der er indrettet et værksted og i anden længe er der et fyrrum med pillefyr mrk. Baxi. Bygningen er uopvarmet.

Bygning 4:
Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1850. Bebygget areal 366 m². Bygningen er opført i hvidmalede pudsede mursten med tag af sorte fibercementplader og med rød stålbeklædning på begge langsider. Ladebygningen er med skydeport i rødmalet træ, skydeport i røde stålplader, kig til synlig tagkonstruktion i træ og betongulv. Det ene hjørne er indrettet med mindre hestboks og har udgang til hestefold. Bygningen er uopvarmet.

Bygning 5:
Oplysninger ifølge BBR: Opført i 2001. Bebygget areal 12 m². Bygningen er en grøn metalcontainer, der benyttes af TDC som teknikrum. Ved siden af bygningen står der en silo, som ikke er i brug. Ifølge BBR er der i 2001 monteret antenne på toppen af siloen til mobiletelefonitrafik. Ifølge oplysning fra ejer er der en lejeindtægt pr. kvartal fra TDC. Rekvirenten er for nuværende ikke i besiddelse af en eventuel kontrakt med TDC.

Til ejendommen hører en pigstensbelagt gårdsplads, hestefold samt en have anlagt med græs, stendige, træer og med udsigt til marker.

Ejendommen fremstår i sin helhed nedslidt og trænger til istandsættelse.

Ifølge jordforureningsattest er ejendommen forurenet på vidensniveau 1.

Jf. ejendomsdatarapport af 22.12.2019 side 7 er der en olietank på ejendommen med igangværende driftsstatus, men ifølge ejer er eneste varmekilde pillefyr.

Jf. ejendomsdatarapport af 22.12.2019 side 19 er der beskyttede sten- eller jorddiger på ejendommen.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke-fagkyndig besigtigelse foretaget den 10.01.2020. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7404.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 459.800, heraf grundværdi kr. 1.650.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Anders Bang

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Emmi Warming
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-03-10 kl. 09:30
Retten i Odense
Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7404

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 10.000.

Retskreds

AS 590/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-02-15 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.