2r, Årup by, Snedsted, pr. 14-02-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

2r, Årup by, Snedsted

Adresse

Holmegårdsvej 9
7752 Snedsted

Ejendommen matr. nr. 2 r Årup by, Snedsted, beliggende Holmegårdsvej 9, 7752 Snedsted, med et samlet tinglyst areal på 1.143 m², heraf vej 133 m² og en ejendomsværdi pr. 01.10.2018 på kr. 430.000, heraf grundværdi kr. 39.000, er et fritliggende 1-familieshus, der ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1920 med til-/ombygningsår i 1968, har et samlet bebygget areal på 85 m², tagareal på 32 m², boligareal på 85 m² og med vandforsyning via privat, alment vandforsyningsanlæg og afløb til mekanisk rensning med nedsivningsanlæg med tilladelse, garage opført i 1995 og med et bebygget areal på 45 m², ydervægge af metalplader og tagdækningsmateriale metalplader.

Varmeinstallation er centralvarme fra eget anlæg og via fast brændsel, alt jf. BBR-meddelelsen.

Ejendommen kan i øvrigt beskrives som følger:

Ejendommen, der er opført i mursten og med tagdækningsmateriale af fibercement, består af bryggers med hvide fliser, og hvor brændsel anlægget er placeret, vinkelstue med nedhængte listelofter og med godt lysindfald. Lyse gulve. Køkken/alrum med samme lofter, hvide køkkenelementer og med trappe til 1 salen. Herudover 2 værelser og badeværelse med hvide fliser på gulv og væg, toilet, bruseniche og et badeværelses-møbel med integreret håndvask.

På 1. salen, der ifølge BBR-meddelelsen ikke kan anvendes til boligmæssige formål, som er med skrå vægge, er der et disponibelt ”rum”.

Der blev forefundet et komfur af mrk. Vestfrost og et køleskab af mrk. Haka.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis, BBR-meddelelsen, hvorfor hverken rekvirent eller fogedret kan indestå for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Fremvisning af ejendommen vil blive berammet, når der er et passende antal tilmeldte, hvorfor tilmelding til besigtigelse bedes ske snarest muligt til sekretær Maibrit Runge på e-mail: mr@homannlaw.dk

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 39.000, heraf grundværdi kr. 430.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Johannes Barnell

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Thomas Monberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-03-10 kl. 10:00
Retten i Holstebro
Afdelingskontoret i Thisted
Skovgade 30
7700 Thisted

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro, Afdelingskontoret i Thisted

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 10B-363/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-02-15 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.