19i, Funder by, Funder, pr. 14-02-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

19i, Funder by, Funder

Adresse

Skærskovvej 71
8600 Silkeborg

Tinglyst areal for hele ejendommen 1.590 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen består ifølge BBR af 4 bygninger. Der er tale om et fritliggende enfamiliehus samt 2 carporte og et udhus.

Bygning 1: 88 m² og samlet boligareal udgør 152 m². Der er 64 m² udnyttet tagetage.
Bygning 2: 18 m² – carport.
Bygning 3: 18 m² - udhus.
Bygning 4: 20 m² - carport.

Ejendommen er ifølge BBR opført i 1962 og om-/tilbygget i 1976, og er opført i mursten og med tag af fibercement indeholdende 5 værelser samt køkken og 2 toiletter.

Ejendommen opvarmes med centralvarme fra eget anlæg, et-kammer fyr. Opvarmningsmiddel: naturgas.

Ligeledes ifølge BBR sker vandforsyning fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Påbud på ejendommen – tinglyst servitut:

Det bemærkes, at der er tinglyst et påbud om tilslutningspligt til fjernvarme på ejendommen. Der skal ske tilslutning senest den 19.03.2021. Som bilag til salgsopstillingen vedlægges påbud om tilslutningspligt for ejendommen med priser gældende i 2012. Tilkobling skal ske senest den 19.03.2021. Interesserede liebhavere opfordres til selv at indhente aktuelle priser hos Silkeborg Varme A/S. Det kan oplyses, at der ved telefonisk henvendelse til Silkeborg Varme A/S er oplyst følgende aktuelle vejledende priser for 3 af de anførte tilslutninger:

Investeringsbidrag kr. 11.250
Stikledningsbidrag kr. 25.000
Afkoblingsgebyr kr. 8.300.

Øvrige aktuelle priser er ikke oplyst. Prisoplysningen er anført uden ansvar.

Ejendommen ligger på en lukket vej og har flisebelagt indkørsel samt anlagt have med buske og lille stakit, der opdeler have og indkørsel.

Ejer har oplyst, at der er sket delvis modernisering af ejendommen i 2009, primært i stueplan. Der er bl.a. lagt nye gulve, vægge og isat nye vinduer flere steder samt etableret nyt køkken. Efter det oplyste blev der samtidig foretaget hulmursisolering.

Stueplan:

Entre med klinkegulv samt skabsarrangement og fryseskab af ukendt mærke. Der er mulighed for at indsætte vaskefaciliteter, der ikke var til stede under besigtigelsen. Der er fra entreen adgang til badeværelse samt stort køkken/alrum i åben forbindelse til stuen. Fra stuen er der udgang til terrasse.

Fra køkken/alrum er der trappe med metalskelet og trælignende trappetrin, der fører til første sal, til en stor fordelergang/opholdsrum beliggende midt i huset. Der er henholdsvis to værelser på den ene side samt et værelse og et toilet til den anden side. På førstesalen er der fritlagte bjælker. Køkkenet har klinkegulv.

Der er kogeø med spisepladser samt lofthængt emhætte/emfang. Skabsarrangement i trælignende materiale.

Hårde hvidevarer: Voss indbygningsovn, Gram opvasker, Siemens Køleskab, glaskeramisk kogeplade og emhætte/emfang af ukendte mærker.

Alrum/stuen har trægulv, og der er pudsede vægge og lofter.
Badeværelset er med træloft, lyse fliser og lyst klinkegulv samt bruseniche med glasdør. Der er nedsænket håndvask i skabsarrangement med væghængt spejl og lysbaldakin.

Første sal:

Førstesalen er med skråvægge, og der er trælofter-/vægge i alle rum. Der er trægulv på toilettet, mens gulve i værelser og fordelergang/opholdsrum er belagt med tæpper. Toilettet er under renovering og ikke færdiggjort.

Der må generelt forventes nogle istandsættelsesarbejder på ejendommen, jf. tilstandsrapport og el-rapport (udløbet) med beskrivelser af en række fejl og mangler ved ejendommen.

Der henvises i øvrigt til BBR ejermeddelelse samt salgsopstillingens bilag.

Forestående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen foretaget af ikke-byggesagkyndig, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eks.. BBR-meddelelse, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 360.300, heraf grundværdi kr. 1.000.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Janni Landrock Larsen og Peder Tolstrup Christensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Tom Jensen

Godthåbsvej 4
8600 Silkeborg

Auktionsbekendtgører

Retten i Viborg, Fogedretten, Klostermarken 10, 8800 Viborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-03-10 kl. 11:30
Retten i Viborg
Fogedretten, Retssal H
Klostermarken 10
8800 Viborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund

Godthåbsvej 4
8600 Silkeborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Viborg, Fogedretten

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund

Godthåbsvej 4
8600 Silkeborg

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen er fastsat til tirsdag den 03.03.2020 kl. 15.00 efter forudgående skriftlig tilmelding til INI@bklaw.dk Er der ingen tilmeldinger senest den 27.02.2020, bortfalder fremvisningen.

Retskreds

AS 2-373/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-02-15 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.