17dl, Helsingør Markjorder, pr. 07-04-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

17dl, Helsingør Markjorder

Adresse

Stubbedamsvej 94
3000 Helsingør

Tinglyst areal 1.201 m², heraf vej 0 m².

Tofamiliesejendom, opført i 1941 i gule mursten, tagbelægning røde vingetegl. Bebygget areal 80 m², boligareal 155 m², kælder 80 m².

Ejendommen er registreret som tofamiliesejendom (2 lejligheder). Ejer bebor stueetagen, mens 1. salen er udlejet. Lejekontrakt er vedlagt salgsopstillingen.

Indeholder i stueetagen entre, køkken/alrum med udgang til terrasse, hvorfra der er udsigt til Øresund. Køkkenelementer i eg, stålbordplade. I ejendommen var på besigtigelsestidspunktet installereret Ilve gaskomfur med 6 blus og 2 ovne, emhætte Ilve, opvaskemaskine Bosch, ”amerikanerkøleskab” med isterningmaskine mrk. LG. I tilslutning til køkken er der grovkøkken, hvorfra der er udgang til haven. Køkkengulv er granitfliser.

I stueetagen endvidere soveværelse samt brusebadeværelse med hvide klinker og grå granitfliser på gulv.

Første sal indeholder soveværelse med dobbeltdør med glas til stue, hvorfra der er udsigt til Øresund. Køkken med hvide elementer, egetræsbordplader. På besigtigelsestidspunktet var installeret ovn, keramiske kogeplader, indbygget mikroovn, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. Badeværende med brus og Jacuzzi badekar, hvide fliser og grå granitgulve. Endvidere gæstetoilet.

I kælderen, som overalt har klinker med gulvvarme (oplyst af ejer) findes stort opbevaringsrum/stue, vaskerum med Siemens vaskemaskine og Siemens tørretumbler, værkstedsrum, brusebadeværelse samt et yderligere rum, indrettet som køkken med køle-/fryseskab og komfur med ovn.

I ejendommen er overalt termoruder, mod vejen lydisolerende. Gulve er oprindelige fyrretræsgulve, bortset fra køkken og baderum. I køkken er, ifølge ejer, gulvvarme under klinker. Ejendommen opvarmes i øvrigt med naturgas.

Haven indeholder to terrasser, et drivhus samt et ”havehus”, som endnu ikke er færdiggjort.

Garage af areal 8 m².

Ejendommen har tidligere været udlejet. Lejer har indbragt sag for Huslejenævnet, som har truffet afgørelse den 19.06.2018, hvorefter tidligere lejer får medhold til samtlige de af denne anførte klagepunkter, således at depositum samt renovation med tillæg af renter skal være tilbagebetalt til lejer inden 01.08.2018. Sagen er indbragt for boligretten og endnu ikke afgjort.

Lejligheden på 1. sal har tillige været udlejet til anden lejer inden nuværende lejer. Det vides ikke, om der med denne tidligere lejer er afregnet depositum m.v. Dette søges oplyst inden auktionen. Helsingør Kommunes huslejenævn har på telefonisk forespørgsel oplyst, at der ikke er verserende huslejenævnssager, idet den sag, der hanvises til i ejendomsdatarapport, er den allerede afgjorte, jf. ovenfor.

Oplysninger om ejendommens opførelsesår og arealer er bl.a. baseret på oplysninger fra BBR, hvorfor der ikke indestås for rigtigheden heraf, ligesom oplysninger i BBR ikke er bevis for, at gældende lovgivning er overholdt.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 1.131.600, heraf grundværdi kr. 2.700.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Torsten Maischnack

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Lone Mørch

Slotsgade 36B
3400 Hillerød

Auktionsbekendtgører

Advokat Lone Mørch

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-05-05 kl. 09:30
Retten i Helsingør
Fogedretten
Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lone Mørch


Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Rekvirenten samt i Retten i Helsingør, Fogedretten

Rekvirering af salgsopstilling


Lone Mørch


Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion den 03.03.2020 var kr. 2.785.000, men da ny auktion afholdes senere end 6 uger efter 1. auktion, er højestbydende ikke bundet af sit bud.

Retskreds

AS 5-285/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-04-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.