24 c, Lillebrænde by, Lillebrænde, pr. 07-04-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

24 c, Lillebrænde by, Lillebrænde

Adresse

Teglbrændervej 26
4850 Stubbekøbing

24d, Lillebrænde by, Lillebrænde

Adresse

Teglbrændervej 26
4850 Stubbekøbing

Tinglyst areal hhv. 788 m² og 749 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er opført i 1917 i letbeton med tegltag. Der er delvist udskiftede vinduer. Det samlede boligareal i ejendommen udgør 237 m² fordelt på 3 selvstændige lejemål, der alle er udlejet. Lejekontrakter er vedlagt salgsopstillingen. Ejendommen er beliggende på to selvstændige matrikler med et samlet areal på 1.537 m².

Stuen
Lejemålets areal udgør 94 m². Lejemålet indeholder entre, depotrum, stor stue, køkken, soveværelse med adgang til have, baggang med adgang til badeværelse og kælder. Der er overvejende lyse klikgulve og henholdsvis hvide gipslofter/lyse profillofter i lejligheden. Køkken med lyse elementer, komfur, emhætte og køleskab. Badeværelse med hvide klinker bruseniche, toilet og skabsarrangement. Opvaskemaskine og opvasker tilhører lejer. Lejer oplyser, at en radiator i køkken ikke virker.

1. tv.
Lejemålets areal udgør 68 m². Lejemålet indeholder entre, stue, køkken, to værelser og badeværelse. Der er lyse klikgulve og hvide gipslofter. Køkken med lyse elementer, komfur og emhætte. Køle- og fryseskab tilhører lejer. Badeværelse med hvide klinker, bruseniche, toilet og skabsarrangement.

Lejer disponerer tillige over teknik og fyrrum.

1. th.
Lejemålets areal udgør 75 m². Lejemålet indeholder åben køkken/stue, soveværelse, badeværelse og lukket veranda. Der er henholdsvis lyse klikgulve og tæpper på gulvene. Køkken med lyse elementer, komfur, emhætte, køle-/fryseskab. Badeværelse med hvide klinker, bruseniche, toilet og skabsarrangement. Lejer oplyser, at vinduerne er utætte, og gulv i stuen hælder. Vaskemaskine tilhører lejer.

Lejerne deles om haven og udenoms arealerne i øvrigt. Ud over et udhus, hvor hver lejer har et rum, er der en værkstedsbygning i dårlig stand.

Det bemærkes, at der endnu ikke er udarbejdet vand-/varmeregnskab for 2019. Auktionskøber indtræder i samtlige forpligtelser over for lejerne i forbindelse med udarbejdelse af vand- og varmeregnskab. Lejer afregner el direkte med Seas.

Ejendommen opvarmes med eget oliefyr. I lejemålet i stuen og 1. th. er der tillige brændeovn som supplerende opvarmning. Der er privat, almen vandforsyning. Ejendommen er spildevandskloakeret. Der er ifølge BBR olietanke såvel på overfladen som nedgravet på ejendommen.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registeret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 184.600, heraf grundværdi kr. 710.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Anders Lejre under konkurs

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Kurator, advokat Morten Ammentorp
Advokatfirmaet Drachmann
Skolegade 24
4800 Nykøbing F

Auktionsbekendtgører

Anders Lejre under konkurs v/kurator, advokat Morten Ammentorp

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-04-29 kl. 10:00
Retten i Nykøbing Falster
Retssag J
Vestensborg Alle 8
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Drachmann

Skolegade 24
4800 Nykøbing F

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Nykøbing Falster

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Drachmann

Skolegade 24
4800 Nykøbing F

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 4-145/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-04-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.