8ct, Siim by, Dover, pr. 08-04-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8ct, Siim by, Dover

Adresse

Thorsvej 2
8680 Ry

Auktionskøber gøres særskilt opmærksom på, at budsummen skal tillægges moms, idet der er tale om en ejendom, der er omfattet af reglerne for erhvervsmæssigt salg af ombyggede ejendomme. Størstebeløbet er ligeledes momspligtigt - denne moms er dog beregnet og indsat som selvstændig omkostning i opgørelsen af størstebeløbet, hvorfor det samlede størstebeløb, som fremgår af salgsopstillingen allerede indeholder den pligtige moms. Som bilag er vedlagt en nærmere opgørelse over størstebeløbet.

Tinglyst areal 986 m², heraf vej 0 m².

Bygning 1, jf. BBR:

Fritliggende enfamilieshus, opført 1956 og ombygget 2018. Bebygget areal 72 m², samlet boligareal 134 m², heraf beboelse i kælder 62 m². Samlet kælderareal 72 m², heraf 10 m² < 1.25 m².

Ejendommen er tilsluttet fjernvarme, privat, alment vandforsyningsanslæg samt med afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Bygning 2, jf. BBR:

Garage, opført 2018. Bebygget areal 62 m². 20 m² hævet terrasse er placeret oven på garage. Adgang hertil fra øvre etage.

Moderne, kubisk og hvidmalet villa beliggende i Ry. Ejendommen består af to plan, med adgang til begge etager fra indkørslen. Ejendommen er opført i 1956 og væsentligt ombygget i 2018. Ejendommen har et samlet boligareal på 134 m² ifølge BBR-registeret.

Udefra:

Adgang til ejendommen sker via en flisebelagt indkørsel. Fra indkørslen er der fra flisebelagt rampe adgang til dobbeltgarage med elektroniske porte - bygningen er således bygget i et skråplan. Garagen kan rumme to køretøjer, og fra garagen er der direkte adgang til husets nederste plan.

Have og rundt om huset er indrettet med græsplæne og flisebelagt terrasse. Terrassen er nedgravet med læ, og er således i højde med ejendommens nederste plan. Indefra kan terrassen tilgås fra alle tre værelser i kælderen.

Huset er opført i murværk med hvidmalet facade. Der er vinduespartier på samtlige af ejendommens facadesider. Fra øvre etage er der adgang til tagterrasse af træ, bygget oven på garagen. Ejendommen er opført med fladt tag.

Indefra:

Nedre etage:
Fra indgangen til ejendommens nederste etage er der en fordelingsgang. På højre side af fordelingsgangen er 3 rummelige værelser, og for enden et stort badeværelse. Til venstre for fordelingsgangen er åbent rum med trappe til øvre etage, samt bryggers, hvorfra garagen kan tilgås.

Vægge og loftet er hvidmalet, og gulve er opført med grå klinker i fordelingsgang, badeværelse samt bryggers. De tre soveværelser har trælignende gulve. Fra samtlige værelser er der adgang til den flisebelagte terrasse.

Badeværelset har følgende interiør:
To åbne brusenicher med glasvægge. Hvid håndvask på hvidt skab system. Hvidt toilet. Øvre etage kan tilgås direkte fra hovedindgangen eller fra kælderetagen. Etagen er indrettet med klinker i entre, trælignende gulve, hvide vægge og hvidt loft.

Øvre etage:
Fra indgangen til den øvre etage er en entre. Til venstre i entréen er trappen til nederste etage, samt et toilet. Til højre fra entréen er et værelse med udsigt til haven. Ligefrem er et stort køkkenalrum, og i forlængelse heraf en stor og rummelig stue. Fra køkken og stue er der adgang til den træbelagte tagterrasse indrettet oven på garagen.

Køkkenet er indrettet med stor køkkenø af hvid bordplade på hvide skabe. I køkkenøen er installeret vask, vandhane og opvaskemaskine. På køkkenets bagvæg er der hvide skabe, hvori der er udsnit med køkkenbord og kogeplade. I skabene er indbygget køleskab/fryser samt klargjort til ovn. Køkkenet har følgende hårde hvidevarer:

Køle-/fryseskab i stål af mærket Blomberg, opvaskemaskine af mærket Bauknecht, kogeplade af mærket EuroKera, emhætte med ukendt mærke.

Ejendommen afviger fra oplysninger på BBR vedr. toilet/bad. På BBR er angivet et toilet, et bad. På ejendommen er et toilet/dobbeltbad i kælder samt et toilet på øvre etage. Således er et toilet ikke korrekt registreret på BBR.

Der er i størstebeløbet medtaget beløb vedr. depositum/forudbetalt leje - lejekontrakt vedlagt som bilag. Det præciseres, at der ikke er lejere i ejendommen, idet lejer aldrig fik adgang til lejemålet. Lejekontrakten var tidsbegrænset, og lejeperioden er udløbet. Derfor er beløbet ikke noteret som en gæld, der overtages af auktionskøber, men som en restance, der skal betales inden 4 uger på lige fod med øvrige restancer.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7023

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 644.300, heraf grundværdi kr. 1.350.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Ratio Lacus ApS under konkurs v/kurator, advokat Nicolai Thornemann

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Ratio Lacus ApS under konkurs v/kurator, advokat Nicolai Thornemann v/advokat Michael Gregersen
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-05-29 kl. 09:00
Retten i Horsens
Mødelokale 2
Godsbanegade 2
8700 Horsens

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Horsens og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7023

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Tvangsauktionen er omberammet. 1. auktion finder sted 29.05.2020 kl. 09.00.

Retskreds

AS 6-281/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-04-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.