44fm, Horne By, Hirtshals, pr. 08-04-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

44fm, Horne By, Hirtshals

Adresse

Ringvejen 3, st
9850 Hirtshals

Tinglyst areal 168 m². Fordelingstal 15/27.

Ejendommen er beliggende på en villavej i den sydlige del af Hirtshals. Ejendommen fremstår med ydervægge i røde teglsten, rødt tegltag og termovinduer.

Ejendommen består af to lejligheder, hvoraf denne er beliggende i stueetagen med 128 m² bolig og tilhørende 40 m² kælder. Loftsrum og garage tilhører lejligheden på 1. sal.

Lejligheden indeholder entré, gang, soveværelse, to værelser, stort badeværelse, køkken/alrum og lille gang med nedgang til kælder med fjervarmerum og et disponibelt rum. Køkkenet har hvide elementer med metalgreb, hvide vægfliser og træfarvet bordplade. Badeværelset har hvide gulvfliser, hvid sanitet, bruser samt to orange håndvaske i hvid bordplade med hvide underskabe. Gulvene er flisegulve i entré og badeværelse, parketgulv i gang, stue og køkken, tæppebelagte gulve i værelser, alrum og lille gang samt betongulv i kælder. Der er trælofter/rustiklofter i stueetagen og betondæk i kælderen.

Der var i ejerlejligheden på besigtigelsestidspunktet følgende hårde hvidevarer: Bosch komfur, Thermex emhætte, Wasco køle-/fryseskab, Blomberg vaskemaskine og Whirlpool tørretumbler. Ejer oplyser, at hun ikke er bekendt med, om vaskemaskine og tørretumbler virker efter vandskade.

Ejendommen er opvarmet med fjernvarme.

Ejendommen fremstår i mindre god vedligeholdelsesstand såvel indvendigt som udvendigt. Der er en del dårlige fuger i murværket. Manglende strøm til grundvandspumpe har i november 2019 medført oversvømmelse i kælderen. Pumpen er p.t. tilkoblet strøm via lejligheden 1. sal.

Som ejer af ejerlejligheden har man pligtmæssigt medlemskab af Ejerforeningen Ringvejen 3, Hirtshals. Der betales kr. 2.320 pr. måned i fællesudgifter mod kr. 1.923 f.s.v.a. 1. salen.

Udenomsarealerne består af indkørsel, gangstier og terrasse, der er belagt med fliser samt almindelig anlagt have, som primært er tilsået med græs. Der er ikke tinglyst på ejendommen, at den enkelte har særlig brugsret til fællesarealerne. Ejer af denne lejlighed i stueetagen oplyser, at det er aftalt, at hun har særskilt brugsret til terrassen uden for hendes lejlighed.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Der er forbud mod opvarmning med el.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:
Bygningsnr.: 1
Etagebolig-bygning, flerfamiliehus eller tofamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1966.
Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 2. Antal boliger uden køkken: 0. Materialer:
Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Tegl. Energioplysninger: Varmeinstallation: Fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg).
Bemærkninger for bygning: Kælderen tilhører lejlighed nr. 1.

Oplysninger om ejerlejlighed:
Ejerlejlighedsnummer 1. Bolig i etageejendom, flerfamiliehus eller tofamiliehus. Samlet areal 128 m². Beboelse 128 m². Antal værelser: 4. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Bemærkninger for Enheden: tinglyst areal 168 m², kælder 40 m².

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 69.000, heraf grundværdi kr. 770.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Helle Kasten

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskabet v/advokat Karsten Gudmand-Høyer

Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Retten i Hjørring

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-04-27 kl. 13:30
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Heidi Højbjerg - hho@njordlaw.com -oplys sags nr. 510742-224791/hho

Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk

Retskreds

AS AUKT-33/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-04-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.