1d, Bubel by, Indslev, pr. 08-04-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1d, Bubel by, Indslev

Adresse

Bubbelgårdvej 5
5592 Ejby

Tinglyst areal 1.770 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i landlige omgivelser med udsigt til åbne marker og i landzone. Der er ca. 4 km til skole, daginstitution og supermarked. Ejendommen er opført med ydervægge af bindingsværk, og taget er belagt med stråtag.

Huset indeholder: Indgangsparti/fordelingsgang med klinkegulv samt med trappe til 1. sal. Rum med varmtvandsbeholder. Spisekammer/fadebur med installeret vaskemaskine og kummefryser. Badeværelse med klinker på gulv og klinker fra gulv til loft med bruseafdeling. 2 værelser. Opholdsstue med brændeovn, parketgulv og udgang til overdækket terrasse. Spisestue med kamin. Mellemgang med klinkegulv. Spisekøkken med laminatgulv og brændeovn i åben forbindelse med kontor.

1. sal indeholder: 1 værelse i gavlen samt yderligere 1 gavlværelse/depot. Af hårde hvidevarer forefandtes ved besigtigelsen: Gorenje keramisk komfur, Gorenje ovn, emfang, Aeg opvaskemaskine, Electrolux køleskab, vaskemaskine, kummefryser.

Huset trænger generelt til istandsættelse såvel inde som ude.

På ejendommen er endvidere opført en carport og et hønsehus. Ingen af disse er nævnt i BBR, og det vides ikke, om de er opført med eventuelt nødvendige myndighedsgodkendelser. Ejendommen er beliggende inden for et område omfattet af kommuneplaner. Disse kan rekvireres hos kommunen.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 27.08.2019, elinstallationsrapport med udløbsdato 27.02.2020 og energimærke, der er gyldigt til 27.02.2029. Materialet er vedlagt salgsopstillingen. Rekvirenten gør udtrykkeligt opmærksom på, at materialet alene er udtryk for de sagkyndiges vurdering af ejendommens tilstand på tidspunktet for deres besigtigelse heraf. Der kan ikke tegnes ejerskifteforsikring på ejendomme i forbindelse med salg på tvangsauktion. Interesserede auktionskøbere henvises til at besigtige ejendommen efter nærmere aftale med rekvirenten for at konstatere den aktuelle vedligeholdelsesstand, herunder om nogle af de i materialet nævnte forhold/forslag eventuelt er udbedret henholdsvist gennemført.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:
Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamilieshus (parcelhus). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1877. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Antal værelser: 5. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Materialer: Ydervæggens materiale: Bindingsværk (med udvendigt synligt træværk). Tagdækningsmateriale: Stråtag. Bebygget areal 114 m². Samlet bygningsareal 114 m². Samlet tagetageareal 80 m². Heraf udnyttet tagetage 20 m². Samlet boligareal 134 m². Energioplysninger: Varmeinstallation: Varmepumpe. Opvarmningsmiddel: Elektricitet.

Oplysninger om grunde:
Vand & afløb: Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Spildevandskloakeret: Spildevand.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 119.500, heraf grundværdi kr. 790.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mogens Erik Jakobsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskabet
v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Retten i Odense

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-05-05 kl. 14:30
Retten i Odense
Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Heidi Højbjerg - hho@njordlaw.com -oplys sags nr. 506994-310701/hho

Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk

Retskreds

AS 99/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-04-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.