13e, V. Hassing by, V. Hassing, pr. 19-05-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

13e, V. Hassing by, V. Hassing

Adresse

Fanøevej 5
9310 Vodskov

Grundarealet er ifølge tingbogen 1.961 m², heraf 0 m² vej.

Ejendommen ligger i et parcelhuskvarter i Vester Hassing by tæt på både skole og indkøb. Der er kort afstand til motorvejen og ca. 15 minutter fra Aalborg. Ved ankomst til ejendommen er der en stor gårdsplads med gode parkeringsmuligheder. Derudover er der en større have samt terrasse.

Bygning 1: Parcelhus:

Ejendommen er opført i 1912, ombygget i 1996 og indeholder otte værelser, et køkken, to toiletter og to badeværelser fordelt på 200 m² i henhold til BBR. Det bebyggede areal udgør ifølge BBR 129 m² samt areal af udnyttet tagetage på 84 m² og kælderareal på 15 m². Ejendommen er fordelt på 3 etager.

Ved besigtigelsen blev det konstateret, at der i stueplan er en forgang, hall, tre stuer, et badeværelse og køkken. I køkkenet er både ovn, mikroovn, kogeplade samt opvaskemaskine af mærket Miele, som dog er af ældre dato. Fra både stuen og hall’en er der adgang til terrassen. På 1. sal er der fire værelser, et repos samt et badeværelse i nyere stand.

Ejendommen er opført i mursten med tegltag, jf. BBR. Taget fremstår umiddelbart i god stand, men kunne trænge til at blive renset. Vinduerne fremstår ligeledes uden synlige skader.

Bygning 2: Anden bygning til helårsbeboelse:

Ejendommen er opført i 1912, ombygget i 1996 fordelt på 94 m² i henhold til BBR. Det bebyggede areal udgør ifølge BBR 88 m² samt areal af udnyttet tagetage på 52 m²og indbygget garage på 46 m².

Ved besigtigelsen blev det konstateret, at der i stueetagen er bryggers, toilet, køkken samt en stor dobbelt garage, hvor der er plads til værksted. På 1. sal er der et større rum, tidligere anvendt som gildesal med integreret bar.

Ejendommen er opført i mursten med tegltag, jf. BBR. Taget fremstår umiddelbart i god stand, men kunne trænge til at blive renset. Vinduerne så medtaget ud.

Der hører til ejendommen et udhus på 10 m², som er opført i 1983.

Af mere generel karakter kunne det konstateres, at begge bygninger trænger til en modernisering både indvendig og udvendig, men der har ikke ved besigtigelsen været noget særligt afvigende at bemærke.

Det fremgår af BBR, at begge beboelsesbygninger opvarmes med fjernvarme. Bygning nr. 1 kan supplerende opvarmes med brændeovn.

Ejendommen anvendes til beboelse, er beliggende i byzone og ud til privat vej/fællesvej. Køber er bekendt med og accepterer, at ejendommen er beliggende på privat vej/fælles vej. Omkostninger til vedligeholdelse og renovering af vej kan forekomme.

Som afløbsforhold er der registreret afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg, jf. ejendomsdatarapport. Det er tillige anført, at vandforsyningen for ejendommen er privat, alment vandforsyningsanlæg.

Lokalplaner og kommuneplaner i henhold til ejendomsdatarapport kan læses på Aalborg Kommunes hjemmeside.

Køber skal være opmærksom på, at der pga. midlertidig indefrysningsordning af grundskyld er et indefrosset beløb hos kommunen, som hæfter personligt på ejeren af ejendommen. Såfremt beløbet ikke kan opkræves af sælger, falder kravet tilbage til den nye ejer af ejendommen. Køber må således forvente en efteropkrævning heraf. Det indefrosne beløb udgør p.t. kr. 2.933,54.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Endvidere gøres der opmærksom på, at besigtigelsen af ejendommen foretaget af rekvirenten ikke har karakter af byggeteknisk gennemgang og er foretaget uden en byggesagkyndig.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7394

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 511.500, heraf grundværdi kr. 2.200.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boye Bork Jepsen under konkurs og Lone Laurette Sørensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Henrik Thørring Elkjær
Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith
Åboulevarden 49
8000 Aarhus

Auktionsbekendtgører

Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-07-07 kl. 11:40
Retten i Aalborg
Retssal 5
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Åboulevarden 49
8000 Aarhus

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7394

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Omberammelse grundet COVID-19. Ejendommen kan besigtiges den 30.06.2020 kl. 10.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7394

Retskreds

AS 16-4/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-05-20 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.