9q, Den Nordlige Del, Jetsmark, pr. 19-05-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

9q, Den Nordlige Del, Jetsmark

Adresse

Vesterhavsvej 165
9490 Pandrup

9s, Den Nordlige Del, Jetsmark

Adresse

Vesterhavsvej 165
9490 Pandrup

Fritidslandbrug.

Ejendommen har et tinglyst grundareal på 4 ha, 3.656 m². Ejendommen er ifølge tingbogen noteret som en landbrugsejendom, men ejendommen er ifølge vurderingsmeddelelsen pr. 01.10.2019 vurderet som en beboelsesejendom. Kort over ejendommens jordtilliggende vedhæftes tillige denne salgsopstilling.

Stuehuset, der oprindeligt er opført i 1939 med til-/ombygning i 1965, har et bebygget areal på 80 m² og en tagetage med et udnyttet areal af tagetagen på 43 m². Der er således i stuehuset et samlet boligareal på 123 m². Stuehusets facade var oprindeligt i røde mursten, men er nu vandskuret og malet. Taget er af cementtagsten.

Man kommer ind i stuehuset via en gang, hvorfra der er adgang til badeværelse med bruser og håndvask. I badeværelset er der et naturgasfyr og en varmtvandsbeholder. Fra gangen kommer man ind i et stort køkken med elementer fra 2014. Der er i køkkenet et ca. 20 år gammelt amerikansk køleskab samt en Bosch opvaskemaskine. Fra køkkenet er der åben adgang til stuen, og fra køkkenet er der via en dør adgang til husets rummelige soveværelse.

Fra gangen er der adgang til 1. sal, hvor der er et stort disponibelt rum/en stue med loft til kip samt et kontor.

Ejendommens afløbsinstallation består af et minirenseanlæg etableret i 2007.

Ud over stuehuset er der ifølge BBR-ejermeddelelsen yderligere 3 bygninger, som også er opført i 1939. Den ene er dog revet ned uden, at det er registreret. De to tilbageværende bygninger er en på henholdsvis 82 m² og et tidligere hønsehus på 25 m².

Bygningen på 82 m² er en tidligere kombineret stald og lade, hvor der i den tidligere stald nu er indrettet til klinik (fodterapi). Man kommer ind i et stort modtagerum, hvorfra der er adgang til badeværelse med brusekabine, jacuzzi, toilet og håndvask. Der er yderligere et værelse samt et egentligt behandlerrum. Sluttelig er der i denne afdeling et installationsrum, hvor der dels er et naturgasfyr og dels Aeg vaskemaskine og tørretumbler. Der er klinker med gulvvarme i denne del af bygningen.

Fra installationsrummet er der adgang til den tidligere lade, som p.t. er indrettet med hestebokse i træ.

Ejendommen er lejet ud, og lejemålet omfatter tillige jordtilliggendet, idet lejer tidligere haf haft heste på ejendommen. Lejemålet omfatter ikke betalingsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7802

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 162.100, heraf grundværdi kr. 650.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Liselotte Jakobe Lundgaard, Carina Jakobe Vesterby

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Fortrinspant v/advokat Per Mogensen
Advokathus Nord I/S
Godsbanegade 21
9700 Brønderslev

Auktionsbekendtgører

Advokathus Nord I/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-06-03 kl. 10:00
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokathus Nord I/S

Godsbanegade 21
9700 Brønderslev

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7802

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 26.05.2020 kl. 15.30. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/7802

Retskreds

AS /Aukt-21/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-05-20 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.