3a, Okslund by, Hoven, pr. 19-05-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

3a, Okslund by, Hoven

Adresse

Vejlevej 88
6880 Tarm

5, Okslund by, Hoven

Adresse

Vejlevej 88
6880 Tarm

Ejendommen, der er en landbrugsejendom, er ifølge tingbogen beliggende på et areal stort 354.994 m², heraf vej 4.520 m². Ejendomsværdi er pr. 1.10.2018 kr. 4.050.000, heraf grundværdi kr. 606.900.

Ejendommen er beliggende i landzone.

Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg (tidligere offentligt) - Ifølge BBR.

Afløbsforhold: Mekanisk rensning med privat udledning direkte til vandløb, sø eller hav - Ifølge BBR.

Bemærkninger for grund: 2 Der er ikke modtaget færdigmelding på ny nedsivningsanlæg – trods rykker (sagsnr. 2011090214A).

Ejendommen består ifølge BBR af følgende bygninger:

Bygningsnr. 3:
Stuehus til landbrugsejendom. Opført i 1940. Til-/ombygget i 2011. Opført i mursten (tegl, kalksten, cementsten) med tag i fibercement, herunder asbest (bølge- eller skiftereternit).

Bebygget areal udgør 268 m². Herunder er der udnyttet tagetage på 169 m². Samt boligareal udgør 437 m².

Varmeinstallation: Varmepumpe.
Opvarmningsmiddel: Elektricitet.

Bemærkninger for bygning: Ensilagehus, roehus og lade.

Bygningsnr. 5:
Stald til fjerkræ. Opført i 1940.

Opført i mursten (tegl, kalksten, cementsten) med tag i fibercement, herunder asbest (bølge- eller skifereternit).

Bebyggetareal udgør 93 m².

Varmeinstallation: Ingen varmeinstallation.

Bemærkninger for bygning: Staldbygning til fjerkræhold.

Ejendommens samlede areal, der ifølge tingbogen er på ca. 35 ha, består efter de foreliggende oplysninger af hede, mose, søer, enge, brakmarker og skovarealer.

Ifølge forpagtningsaftale vedlagt salgsopstillingen er 13,5 ha bortforpagtet. Jagtretten tilkommer dog fortsat bortforpagter.

For så vidt angår de naturbeskyttede områder, andre beskyttede områder på ejendommen og for nærmere afgrænsning heraf, henvises til oplysningerne herom i ejendomsdatarapporten vedlagt salgsopstillingen og portalen www.arealinformation.miljoeportal.dk samt Ringkøbing-Skjern Kommune.

Ejendommen, der er beliggende i omgivelser omkranset af naturområder, består af et stuehus i to plan samt udhus/stald opført i røde mursten til opbevaring.

Der er udført omfattende istandsættelses- og renoveringsopgaver på ejendommen, som dog ikke alle er færdiggjorte. Auktionskøber må derfor, udover almindelig renovering og vedligeholdelse, påregne færdiggørelse af forskellige påbegyndte arbejder.

Ejendommen er opført med hvide, pudsede ydermure, mørke vinduer i plast og sort tegltag. Grusbelagt indkørsel og gårdsplads udgør ejendommens østlige side, mens have og udsigt til sø findes på den vestlige side. Langs ydermuren på ejendommen findes en flisebelagt gangsti med adgang til vestvendt terrasse.

Ejendommens entre tilgås fra gårdspladsen. Gulvet i størstedelen af villaen består af gennemgående marmor, væggene er hvidmalede, og loftet er opført med troldtekt akustikplader i flere af rummene.

Fra entreen træder man ind i ejendommens stue og køkken-/alrum. Selve køkken-/alrummet består af hvide vægge med hvidmalet loft til kip samt synlig stolpe og bjælker. Køkkenet er efter det oplyste fra Kvik med hvide låger, mørkegrå bordplade og med hvid vægflise over bordpladen. Alle registrerede hårde hvidevarer (emhætte, kogeplade, ovne og køl/frys med stålfronter) er mrk. Siemens. Centralt i køkkenet findes en køkkenø med siddeplads. Køkkenøen er opført i samme materialer som det øvrige køkken. Køkken-/alrummet har spisepladsområde mod den sydlige del af ejendommen, hvor der også forefindes adgang til viktualierum, bryggers samt teknikrum. I bryggerset for enden af huset er registreret vaskemaskine og tørretumbler også af mærket Siemens. Fra bryggerset er der ligeledes udgang til flisebelagt, overdækket terrasseområde.

Fra køkken-/alrummet er der udgang til den vestvendte terrasse. Derudover findes opgang til 1. sal via marmorbelagt trappe.

Stuen er delvist adskilt fra køkken-/alrummet og har ligeledes terrasseudgang mod syd. Ejendommens nordlige rum tilgås fra stuen via fordelingsgang. De første 3 værelser på venstre hånd i fordelingsgangen er alle med trægulve, hvide vægge og hvide lofter.

Soveværelset er indrettet med walk-in-closet og badeværelse i forlængelse heraf.

Badeværelset er belagt med mørke marmorfliser på gulvet. De hvide skabsmoduler er efter det oplyste ligeledes fra Kvik af samme model, som findes anvendt til køkkenet. Hertil er anvendt mørk marmorbordplade. Badeværelset har ligeledes dobbelt bruseniche, hvor væggen er belagt med hvide fliser af samme type, som anvendt langs bordpladen i køkkenet. Armaturer i badeværelset er af mærket Grohe.

For enden af fordelingsgangen til højre findes et bryggers, hvorfra der er adgang til endnu et værelse med trægulv og hvidmalet loft. Derudover forefindes adgang til vinkælder få trin fra regulært gulvniveau samt disponibelt rum.

Afslutningsvist er der adgang til gæstetoilet fra fordelingsgangen. Gæstetoilettet er opført i samme stil som badeværelset med mørke marmorfliser på gulvet og skabsmoduler fra Kvik. Derudover har gæstetoilettet badekar samt adgang til sauna. Dog er sauna uden fastmonteret dør. Også her er anvendt armaturer fra Grohe.

På 1. sal via trappen i køkkenalrummet findes åbent opholdsrum/stue med synlige stolper og bjælker. Her er anvendt samme marmorgulv som i stueetagen til opholdsrum og gæstetoilet. Lige oven for trappen forefindes toilettet og består af hvidt skabsmodel, identiske hvide fliser på væggen som de øvrige toiletter samt mørk bordplade. Håndvaskarmatur er fra Grohe.

Fra opholdsrummet på første sal er udgang til påbegyndt etablering af tagterrasseområde.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen foretaget af ikke-byggesagkyndig, lejers og ejers oplysninger samt offentlige registre, så som eksempel BBR-meddelelse, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2018 kr. 606.900, heraf grundværdi kr. 4.050.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Johnny Bay Lodahl under konkurs

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Kurator i konkursboet Johnny Bay Lodahl
c/o advokat Sune Bækgaard Sørensen, Spektrum advokater
Poulsgade 6
7400 Herning

Auktionsbekendtgører

Advokat Sune Bækgaard Sørensen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-06-12 kl. 09:00
Retten i Herning
Retssal C
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Sune Bækgaard Sørensen
Spektrum Advokater
Poulsgade 6
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Herning

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Sune Bækgaard Sørensen
Spektrum advokater
Poulsgade 6
7400 Herning

Ekstra bemærkninger

Interesserede liebhavere opfordres til at foretage besigtigelse af ejendommen. Fremvisning af ejendommen kan i god tid inden auktionens afholdelse aftales ved henvendelse til Spektrum Advokater, advokat Sune Bækgaard Sørensen eller Anne Hald på tlf.nr. 97222050.

Retskreds

AS 50/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-05-20 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.