4bæ, Hørsholm by, Hørsholm, pr. 19-05-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4bæ, Hørsholm by, Hørsholm

Adresse

Rungstedvej 26
2970 Hørsholm

Tinglyst areal 1.694 m², heraf vej 0 m².

Funkis-villa med indendørs pool.

Beskrivelse af ejendommen matr. nr. 4b æ Hørsholm by, Hørsholm, beliggende Rungstedvej 26, 2970 Hørsholm, ved rekvirentens besigtigelse den 21.04.2020.

Hvidpudset funkis-villa, bevaringsværdig i kategori 3, beliggende på 1.694 m² stor grund centralt i Hørsholm. Ejendommen er opført i 1935 og indeholder i stueplan:

Entré med 2 indbyggede garderobeskabe. Adgang til værelse, p.t. en-suite med endnu et værelse, der benyttes til kontor. Fra kontoret er der via franske fløjdøre adgang til tv-stue med indbygget pejs. Herfra videre adgang til køkken/alrum. Fra både kontor, tv-stue og alrum er der udgang til stor klinkebelagt, sydvendt terrasse med udsigt over haven og søen.

Køkkenet består af hvide elementer og stål-bordplader. Af hårde hvidevarer forefandtes på besigtigelsestidspunktet følgende: Emhætte mrk. Termor, opvaskemaskine mrk. Siemens, amerikansk køleskab mrk. Atag, indbygningsgaskomfur mrk. Atag, indbygningsovn mrk. Atag.

Fra køkken/alrum adgang til lille mellemgang, adgang til stort værelse med udsigt over haven, badeværelse med hvid sanitet samt stor muret bruseniche med rain-shower. Trappe til 1. sal, der indeholder:

Masterbedroom med udsigt over haven. Tillige udgang til mindre altan. Adgang til badeværelse kun adskilt af vinduesvæg. Badeværelset indeholder 2-personers badekar og stor bruseniche med glasdør. Hvid sanitet og rain-shower. Indbyggede hylder, tillige i glas. Badeværelset har malede vægge og ingen klinker.

Der er pudsede lofter og gennemgående massive plankegulve i både stueetagen og på 1. sal (dog på nær i badeværelserne).

Fra den lille mellemgang er tillige nedgang til fuld kælder, der indeholder:

Vinkælder med glasparti og indbygget vinkøleskab under trappen. Badeværelse med samme klinker som bad i stueplan, badekar og hvid sanitet. Værelse (walk-in-closet) med gulv-til-loft skabe. Stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt meget bordplads. Fra bryggers er der adgang til 2 store værelser. Fra det ene værelse er der udgang til overdækket terrasse med pool og spa. Der er glasskydedøre fra poolrummet til haven. Ejer oplyser, at pumperne til poolen er defekte. Fra det andet værelse er der adgang til endnu et værelse, hvorfra der er udgang til haven. Fra bryggerset er der tillige adgang til endnu et walk-in-closet.

Der er pudsede lofter og klinkegulv i hele kælderen. Ifølge BBR-meddelelsen udgør kælderarealet 151 m².

Indkørsel til ejendommen består af perlesten. Adgang til ejendommen af trappe belagt med ølandsbrud. Der er tillige ølandsbrud langs ejendommen i både indkørsel og baghave. Idyllisk baghave, der omkranses af en sø, der tillige støder op til nabogrundene. En lille å løber fra søen ind over grunden. Ifølge Ejendomsdatarapporten er søen registreret som beskyttet område. Der er bygget en buet bro over åen, der forbinder haven med en lille ø, hvorpå der er placeret en pavillon på 12 m².

På grunden forefindes tillige muret garage og udhus. Ifølge BBR-meddelelsen forefindes der 2 nedgravede olietanke, der begge er afblændede.

Ejendommen opvarmes i dag med naturgas.

Nærværende beskrivelse er udfærdiget på baggrund af en visuel besigtigelse foretaget af en ikke-byggesagkyndig person og dels på baggrund af de foreliggende oplysninger i BBR-meddelelsen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 2.466.400, heraf grundværdi kr. 6.400.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Sebastian Zsolt Szigethy

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Lou Advokater P/S

Carlsbergvej 32D
3400 Hillerød

Auktionsbekendtgører

Lou Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-06-09 kl. 09:30
Retten i Helsingør

Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Helsingør, Fogedretten /Lou Advokater P/S

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling kan rekvireres gratis på www.itvang.dk eller www.tvangsauktioner.dk

Retskreds

AS 5-117/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-05-20 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.